Despre Noi

Omega Repatriere Decedati

Suntem un operator funerar specializat în serviciile de repatriere a decedaților din țările Europei Occidentale spre România, dar și Republica Moldova. Avem o experiență de aproximativ 10 ani în domeniul funerar și de 7 ani în domeniul repatrierilor funerare. Experiența noastră funerară o punem în slujba clienților noștri atât în ceea ce privește calitatea serviciilor cât și costul serviciilor nostre. Lucrăm cu atenție la optimizarea costurilor în așa fel încât familiile ce trec prin durerea pierderii cuiva drag să aibă parte de cele mai multe servicii la cele mai bune prețuri.

Serviciile și produsele noastre:

Oferim serviciile și produsele funerare necesare pentru repatriere decedați:

– transport funerar internațional cu vehicule certificate în Franța

– sicriul de transport funerar internațional, conform legislației internaționale, și alte produse funerare

– asistență pentru obținerea documentelor necesare repatrierii

– consiliere în privința demersurilor administrative și legale ulterioare repatrierii (de pildă, pentru: înhumare; TRANSCRIEREA ÎN ROMÂNIA a certificatului de deces eliberat de autoritățile străine)

Despre noi
Repatriere decedati Non-Stop!

Valorile noastre – servicii de repatriere decedați

Cu o îndelungă experiență în domeniu, Omega Repatriere Decedați își propune să vă stea la dispoziție în momente dificile cu profesionalism.

INFORMAREA clară și completă a familiilor care au nevoie de serviciile noastre de repatriere decedați constituie pentru noi o prioritate, chiar dacă acest lucru e interpretat uneori în dezavantajul nostru.

Omega Repatriere Decedați este o societate de transport funerar focalizată pe nevoile dumneavoastră. Ne străduim să fim accesibili și serviabili. Înțelegând nevoile dumneavoastră, ne străduim să fim prompți și să întâmpinăm nevoile dumneavoastră.

Clienții noștri:

Deservim comunitățile de români din țările Europei Occidentale și Centrale care se confruntă cu situația unui deces. Avem o largă experiență de repatriere decedați din Franța, Germania,  Belgia Olanda, ItaliaAustria și Ungaria. Considerăm că ne-am îndeplinit misiunea ori de câte ori clienții noștri deși greu încercați găsesc puterea să ne mulțumească; atunci când răspundem peste așteptările lor.

Parerea clientilor nostri!