Ce fac in caz de deces?

Am un deces in străinătate. Ce fac? Checklist

În situația unui deces în străinătate vă oferim această listă consultativă. (Aveți posibilitatea să imprimați pagina și să marcați cu o bifă rubrica status, de îndată ce ați parcurs o anumită etapă din listă.)

Ce fac in caz de deces?

De asemenea AICI găsiți și o listă cu întrebările cele mai frecvente. Sau ne puteți consulta la orice oră.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Omega Repatriere Decedați:

00 40 757 102 103

 • Vreau sa va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru tata . Totul a fost IMPECABIL !!!????????????

  Marius Boboc Avatar Marius Boboc
  6 decembrie 2023
 • Mereu acolo când ai nevoie! ?

  Claudia Balta Avatar Claudia Balta
  25 noiembrie 2021
 • Seriozitate maximă, ireproșabil, oameni minunați !!! Dumnezeu să vă binecuvânteze !!!

  Julius Cezar Avatar Julius Cezar
  24 noiembrie 2022
 • Recomand cu incredere. O firma serioasa, care va sta la dispozitie la orice ora din zi si noapte, rapid si bun. Numai cuvinte de lauda. Multumesc inca odata pentru tot.

  Alina Krasniqi Avatar Alina Krasniqi
  25 decembrie 2021
 • Am contactat aceasta firma prin intermediul internetului si ii recomand cu drag. Multumesc echipei in special domnului Paul care ne-a vorbit cu cadura și răbdare in orice moment la orice ora foarte prompt si ni l-au adus pe cumnatul meu din Belgia in foarte scurt timp rezolvand actele si tot ce a fost nevoie. L-am simtit ca pe un prieten care ma simte cu noi si ne ajuta.

  Alina Lupastean Avatar Alina Lupastean
  25 decembrie 2021
 • Firma Omega a dat dovada de un profesionalism desăvârșit în cazul unei repatrieri din Germania. Recomand cu încredere și menționez ca punctualitatea și seriozitatea sunt cuvintele de ordine ale acestei firme. Vă mulțumesc pentru serviciile de calitate.

  lazarescu razvan mihai Avatar lazarescu razvan mihai
  23 noiembrie 2022
 • Respect pentru toată echipa de la firma Omega! Servicii excelente,comunicare,seriozitate,compasiune și sfaturi utile. Recomand din inimă!

  Bungardean Maria Avatar Bungardean Maria
  22 iunie 2023
 • Nu am cuvinte de mulțumire.Santeti geniali.Ajutorul,calmul si empatia de care a-ti dat dovada mi-au indulcit putin necazul pierderii sotiei mele.Va urez numai bine!

  Iuliu Nicu Avatar Iuliu Nicu
  6 februarie 2024
 • Am folosit serviciile de repatriere din Clermont-Ferrand, Franta, oferite de firma SC Omega Servicii Funerare SRL in iunie 2023. Am contactat mai multe firme din tara care ofereau astfel de servicii si dupa o foarte atenta selectie, in final, am decis sa colaboram pentru acest serviciu cu Domnul Paul Marius Pop, reprezentant al SC Omega Servicii Funerare SRL din urmatoarele motive: 1. Site-ul companiei contine informatii detaliate legate de aceasta activitate de repatriere a celui decedat, care sunt in total acord cu informatiile de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE) referitor la activitatea de repatriere a persoanelor decedate in strainatate; 2. Empatia, claritatea, conciziunea si exactitatea raspunsurilor primite la intrebarile mele legate de actiunea de repatriere a decedatului din familia noastra, atat pe mesaje e-mail cat si telefonic; 3. Dorind sa ma asigur, 100%, ca totul va decurge in mod normal, conform celor discutate telefonic, am facut un drum de aprox. 400 km pana la Oradea pentru a-l cunoaste direct pe Dl. Pop, pentru a vedea masina cu care se va face repatrierea si a vedea calitatea sicriului in care urma sa se transporte decedatul. Am decis atunci, pe moment, sa achit in avans costuriel repatrierii deoarece am intalnit un om corect, onest, cinstit, empatic si profesionist in acest domeniu de activitate. Am primit cu acesta ocazie si factura pentru serviciile care urmau sa ne fie prestate.; 4. Costurile solicitate de Omega Servicii Funerare, pentru repatrierea rudei decedate din Franta, au fost cu intre 9-20% mai mici decat la celelalte firme contactate initial. Multumim pe aceasta cale pentru serviciile oferite care au intrecut asteptarile noastre, a tuturor celor din familie. Recomand cu totala incredere firma pentru astfel de activitati de repatriere decedati. Mircea RIF, Timisoara Iunie 2023

  Mircea Rif Avatar Mircea Rif
  22 iunie 2023
 • Recomand cu toata caldura.

  Lia Florut Avatar Lia Florut
  25 noiembrie 2019