Certificatul de deces – Repatriere decedați

Certificatul de deces – Repatriere decedați

Repatriere – certificatul de deces

Fără vreo excepție, certificatul de deces se va obține de la primăria de pe raza localității unde s-a produs decesul. Chiar dacă ulterior persoana decedată ce urmează să fie repatriată a fost transportată la o casă funerară într-o altă localitate, sau dus la un serviciu de medicină legală, numai primăria localității unde a survenit decesul poate elibera acest certificat de deces.

Acte necesare pentru certificatul de deces

Cel mai important document este certificatul medical de constatare a decesului. Acesta este eliberat de către medicul care a constatat decesul. Alte documente care se cer pot fi:
 • Buletinul persoanei decedate – necesar.
 • Certificatul de naștere al persoanei decedate – obligatoriu doar în Germania)
 • certificatul de căsătorie al persoanei decedate (dacă este căsătorită) – obligatoriu doar în germania.
 • alte acte de stare civilă după caz: sentință de divorț, certificat de deces – pentru persoanele văduve.
Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Omega Repatriere Decedați: 00 40 757 102 103 Informațiile de aici au un caracter general și non-contractual. Pentru informații actualizate, precise și personalizate, vă rugăm să vă adresați instituțiilor abilitate. Accesând această pagină sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului nostru (pentru mai multe detalii, accesați secțiunea TERMENI ȘI CONDIȚII).

 • Recomand cu caldura aceasta echipa niste oameni minunati care stiu sa discute cu oameni indurerati care nu pun pe primul loc banii ce incearca sa ajute familiile in clipe grele le multumesc din tot sufletul si nu in ultimul rind pretu accesibil o sa ii recomand toata viata le multumesc pentru tot .Dumnezeu sa-i ajute lor si familiilor toata viata sa mai poata ajuta si sfatui si alte familii indurerate.

  Ultra Entertainment™ Avatar Ultra Entertainment™
  25 noiembrie 2020
 • A fost cea mai buna alegere pe care am putut sa o fac. Oameni cu adevarat speciali, empatici si de mare ajutor. Va multumesc pentru tot

  Alexandra Dudau Avatar Alexandra Dudau
  25 noiembrie 2020
 • Firma Omega a dat dovada de un profesionalism desăvârșit în cazul unei repatrieri din Germania. Recomand cu încredere și menționez ca punctualitatea și seriozitatea sunt cuvintele de ordine ale acestei firme. Vă mulțumesc pentru serviciile de calitate.

  lazarescu razvan mihai Avatar lazarescu razvan mihai
  23 noiembrie 2022
 • Doresc să mulțumesc serviciilor Funerarii Omega din Oradea, în particular Domnului Paul, pentru profesionalismul, empatia, atenția la cele mai mici detalii și disponibilitatea pentru serviciile de repatrieri din Elveția în România. Totul sa desfășurat perfect și mai mult decât în conformitate cu cele discutate la Telefon. Cu deosebită Stimă.

  Tiberius Ioan Certejan Avatar Tiberius Ioan Certejan
  25 septembrie 2022
 • Numai cuvinte de lauda la adresa lor.Datorita lor mama noastră a fost repatriata în mijlocul pandemiei.. Un lucru imposibil devenit posibil,. Niște oameni minunați, Onești si cu foarte bun simț. Va mulțumesc încă o data pentru tot ajutorul și răbdarea acordata.. ???

  d g Avatar d g
  25 noiembrie 2020
 • Respect pt firma Omega! Respect pt d.l Paul! Seriozitate si comunicare exceptionala! Servicii oferite la un preț decent! Recomand cu toata increderea!

  Ana Maria Ciorcila Avatar Ana Maria Ciorcila
  2 noiembrie 2023
 • Mulțumim mult de ajutor!

  Roxy Nucu Avatar Roxy Nucu
  25 noiembrie 2020
 • O echipă excelentă! Recomand!

  I. Georgescu Avatar I. Georgescu
  25 noiembrie 2015
 • Profesionalism și compasiune.

  Ramona Tudor Avatar Ramona Tudor
  25 iulie 2022
 • Super colaborare, au stiut sa raspunda la toate intrebarile noastre. Demersurile au fost destul de rapide. Totul a decurs foarte bine. Recomand!

  Ana Gavris Avatar Ana Gavris
  25 iunie 2022