Repatriere Decedati Anglia

Societatea noastră efectuează servicii de repatriere a persoanelor decedate – transport funerar –  din Anglia asigurând toate serviciile necesare acestui demers. Ne ocupăm atât de partea de asigurare a documentelor necesare repatrierii (inclusiv contactul cu Serviciile Consulare ale României în Anglia) cât și partea de servicii funerare necesare (îmbălsămarea persoanei decedate de către un îmbălsămător autorizat în Anglia) și parte de articole funerare necesare (sicriul de lemn, sicriul de metal, închiderea și sigilarea sicriului și alte articole la cerere familiei). Asigurăm așadar servicii funerare complete. Efectuăm servicii de transport mortuar din Londra și din orice oraș din Anglia în condiții de seriozitate și implicare maximă.

Acte. Sicriu. Îmbălsămare. Transport din Anglia și UE - oriunde în România!

Cât timp durează repatrierea decedaților din Anglia?

Având în vedere experiența bogată pe care o deținem în domeniul repatrierii persoanelor decedate termenul în care putem opera repatrierea unei persoane decedate din Anglia în România este de crica 4 zile din momentul în care este eliberat certificatul medical de constatare a decesului.

Noi ne ocupăm în rest de documentele necesare repatrierii în timpul cel mai scurt posibil astfel repatrierea să poată avea loc în timpul dorit de către familie.

Prezența familiei în Anglia nu este necesară deoarece societatea noastră de repatriere decedați se poate ocupa de toate cele necesare repatrierii.

 • Recomand!! Sunt niste oameni deosebiti.

  Sorina Flo Avatar Sorina Flo
  25 noiembrie 2019

  O echipa de profesionisti de nota 10. Aveam nevoie urgent sa aduc trupul sotului meu in țară si am apelat la aceasta firma pe care am ales-o la intamplare de pe net. S-au descurcat exemplar in privinta actelor, au fost foarte punctuali si foarte corecti in ceea ce priveste pretul. In pretul lor intra nu doar transportul, ci si toate accesoriile necesare inhumarii (sicriu special de zinc, cruce, acte de repatriere). Le mulțumesc pentru ajutor si ii recomand cu incredere.

  Simona - Evelina Costache Avatar Simona – Evelina Costache
  11 noiembrie 2022

  Super colaborare, au stiut sa raspunda la toate intrebarile noastre. Demersurile au fost destul de rapide. Totul a decurs foarte bine. Recomand!

  Ana Gavris Avatar Ana Gavris
  25 iunie 2022
 • Va multumesc din suflet pt tot ! M ati ajutat foarte mult si chiar va recomand celor care au nevoie de dumneavoastra !

  Stefania Stefi Avatar Stefania Stefi
  25 noiembrie 2021

  O firmă foarte serioasa cu oameni minunați și cu suflet mare ! Le mulțumesc pentru tot sprijinul fizic și moral ce ni l-au oferit ..apelați cu încredere la aceasta firma .nu veți fi dezamăgiți !

  Georgiana Catana Avatar Georgiana Catana
  25 noiembrie 2021

  Profesionalism și compasiune.

  Ramona Tudor Avatar Ramona Tudor
  25 iulie 2022
 • Seriozitate maximă, ireproșabil, oameni minunați !!! Dumnezeu să vă binecuvânteze !!!

  Julius Cezar Avatar Julius Cezar
  24 noiembrie 2022

  Ne-au fost recomandati de cineva si am fost foarte multumiti de ei. E un moment de doliu care e deja foarte dificil si care a fost mult mai complicat din cauza crizei sanitare. Am avut noroc sa reusim sa organizam repatrierea chiar in conditiile astea datorita Omega repatrieri. Le multumim mult pentru ajutor.

  Remus Tirdea Avatar Remus Tirdea
  25 noiembrie 2020

  Mereu acolo când ai nevoie! 💕

  Claudia Balta Avatar Claudia Balta
  25 noiembrie 2021
 • Recomand cu cea mai mare încredere….o echipă de oameni minunați și profesioniști

  Anca Tirla Avatar Anca Tirla
  25 noiembrie 2019

  Chiar dacă am trecut printr-un mare necaz în familie,firma d nului Paul ne-a fost alături atât din punct de vedere sufletesc cât și din punct de vedere logistic. Toate acestea denotă profesionalism și ii recomandăm cu încredere!

  IOAN TEGLAS Avatar IOAN TEGLAS
  25 noiembrie 2021

  Mulțumim mult de ajutor!

  Roxy Nucu Avatar Roxy Nucu
  25 noiembrie 2020
 • O firma foarte serioasă! S-au ocupat de toate actele, de absolut tot! Am plătit un serviciu in plus, au fost foarre corecți și ne-au trimis repede bănutii înapoi! Recomand!

  Larisa Arghir Avatar Larisa Arghir
  25 noiembrie 2020

  Recomand cu toata caldura.

  Lia Florut Avatar Lia Florut
  25 noiembrie 2019

  Am contactat aceasta firma prin intermediul internetului si ii recomand cu drag. Multumesc echipei in special domnului Paul care ne-a vorbit cu cadura și răbdare in orice moment la orice ora foarte prompt si ni l-au adus pe cumnatul meu din Belgia in foarte scurt timp rezolvand actele si tot ce a fost nevoie. L-am simtit ca pe un prieten care ma simte cu noi si ne ajuta.

  Alina Lupastean Avatar Alina Lupastean
  25 decembrie 2021
 • Seriozitate maxima din partea companiei nota 10+.. mulțumim mult!!

  Gabriel Nastase Avatar Gabriel Nastase
  25 noiembrie 2021

  Profesionalism, seriozitate, absolut nimic de reprosat. Recomand!

  Ioana Vaduvescu Avatar Ioana Vaduvescu
  25 octombrie 2022

  O echipă excelentă! Recomand!

  I. Georgescu Avatar I. Georgescu
  25 noiembrie 2015
 • Vă mulțumim frumos pt seriozitate. Sunteți niște oameni deosebiți. Recomand cu incredere această firmă!!! Vă mulțumim frumos încă o dată pt seriozitatea și promptitudinea de care ați dat dovadă. Multă sănătate!

  Simona Zino Avatar Simona Zino
  25 noiembrie 2020

  Recomand cu incredere. Sunt niște oameni minunați! Încă odată va mulțumesc din tot sufletul!

  Florin-Gabriel Cotcoruș Avatar Florin-Gabriel Cotcoruș
  25 noiembrie 2020

  Sunt unul din clienții care a avut bucuria sa lucreze cu acești oameni minunați. Jos pălăria pentru domnul Paul si echipei sale care au fost alături de mine pe tot parcursul acestui proces de repatriere. Tatăl meu a decedat în Franța iar dumnealor l-au adus intact acasă. Foarte grijulii, cu bun simț, fără cheltuieli surpriza, profesionali, plini de compasiune. Le mulțumesc cu această ocazie.

  MARIAN PRISTAVU Avatar MARIAN PRISTAVU
  25 octombrie 2022
 • Firma Omega a dat dovada de un profesionalism desăvârșit în cazul unei repatrieri din Germania. Recomand cu încredere și menționez ca punctualitatea și seriozitatea sunt cuvintele de ordine ale acestei firme. Vă mulțumesc pentru serviciile de calitate.

  lazarescu razvan mihai Avatar lazarescu razvan mihai
  23 noiembrie 2022

  Recomand cu încredere foarte serioși

  Ionut Ungureanu Avatar Ionut Ungureanu
  25 noiembrie 2021

  Promptitudine si calitate in oferta serviciilor

  petre doinita Avatar petre doinita
  25 noiembrie 2020
 • Nam cuvinte de mulțumire bunica mea a decedat în timpul pandemie in anglia,mulțumesc agenție in primul rand dl-paul ați fost atât de răbdători…❤️

  sali beiha Avatar sali beiha
  25 noiembrie 2020

  Servicii excelente! Am folosit compania pentru repatrierea tatalui meu din Belgia, iar compania a intermediat procesul extraordinar. Multumim pentru sprijinul acordat in acele momente tragice pentru familia noastra!

  Dana Ureche Avatar Dana Ureche
  25 noiembrie 2021

  Numai cuvinte de lauda la adresa lor.Datorita lor mama noastră a fost repatriata în mijlocul pandemiei.. Un lucru imposibil devenit posibil,. Niște oameni minunați, Onești si cu foarte bun simț. Va mulțumesc încă o data pentru tot ajutorul și răbdarea acordata.. 🙏🙏🙏

  d g Avatar d g
  25 noiembrie 2020
 • Recomand cu caldura aceasta echipa niste oameni minunati care stiu sa discute cu oameni indurerati care nu pun pe primul loc banii ce incearca sa ajute familiile in clipe grele le multumesc din tot sufletul si nu in ultimul rind pretu accesibil o sa ii recomand toata viata le multumesc pentru tot .Dumnezeu sa-i ajute lor si familiilor toata viata sa mai poata ajuta si sfatui si alte familii indurerate.

  Ultra Entertainment™ Avatar Ultra Entertainment™
  25 noiembrie 2020

  Servicii foarte bune, recomand!

  Dan Moldovan Avatar Dan Moldovan
  25 noiembrie 2021

  Recomand cu incredere! Am contactat aceasta firma tocmai din Iasi pentru o repatriere din Germania. Dumnealor aveau recomandari excelente. Aceste aspecte s-au confimat; preturi mici, disponibilitate maxima, responsabilitate si respect!

  Ancuța-Maria Goian Avatar Ancuța-Maria Goian
  25 noiembrie 2020

Servicii Funerare Non-Stop OFERIM PREȚURI CORECTE
Un caz deosebit în ceea ce privește repatrierea persoanelor decedate din Anglia este faptul că în situația în care decesul a intrat în cercetarea serviciilor de medicină legală familia va obține mai întâi un  certificat de deces eliberat de medicul legist urmând ca în termen de 6 luni – 2 ani să se elibereze și certificatul de deces de stare civilă.Însă acest lucru nu pune nicio problemă privind repatrierea corpului persoanei decedate  și a înmormântării acesteia. De asemenea, deoarece autoritățile din Anglia nu eliberează pașaportul mortuar este necesară obținerea acestuia de la serviciile consulare românești. Societatea noastră se ocupă de acest lucru. De asemenea certificatul de deces eliberat de autoritățile serviciilor de stare civilă din Anglia trebuie apostilat. Tot societatea noastră de pompe funebre se ocupă și de acest asepct. Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Omega Repatriere Decedați: +44 7310 084164
Consultanță gratuită. Non-Stop.