Repatriere Decedati Anglia

Societatea noastră efectuează servicii de repatriere a persoanelor decedate – transport funerar –  din Anglia asigurând toate serviciile necesare acestui demers. Ne ocupăm atât de partea de asigurare a documentelor necesare repatrierii (inclusiv contactul cu Serviciile Consulare ale României în Anglia) cât și partea de servicii funerare necesare (îmbălsămarea persoanei decedate de către un îmbălsămător autorizat în Anglia) și parte de articole funerare necesare (sicriul de lemn, sicriul de metal, închiderea și sigilarea sicriului și alte articole la cerere familiei). Asigurăm așadar servicii funerare complete. Efectuăm servicii de transport mortuar din Londra și din orice oraș din Anglia în condiții de seriozitate și implicare maximă.

Acte. Sicriu. Îmbălsămare. Transport din Anglia și UE - oriunde în România!

Cât timp durează repatrierea decedaților din Anglia?

Având în vedere experiența bogată pe care o deținem în domeniul repatrierii persoanelor decedate termenul în care putem opera repatrierea unei persoane decedate din Anglia în România este de crica 4 zile din momentul în care este eliberat certificatul medical de constatare a decesului.

Noi ne ocupăm în rest de documentele necesare repatrierii în timpul cel mai scurt posibil astfel repatrierea să poată avea loc în timpul dorit de către familie.

Prezența familiei în Anglia nu este necesară deoarece societatea noastră de repatriere decedați se poate ocupa de toate cele necesare repatrierii.

Servicii Funerare Non-Stop OFERIM PREȚURI CORECTE
Un caz deosebit în ceea ce privește repatrierea persoanelor decedate din Anglia este faptul că în situația în care decesul a intrat în cercetarea serviciilor de medicină legală familia va obține mai întâi un  certificat de deces eliberat de medicul legist urmând ca în termen de 6 luni – 2 ani să se elibereze și certificatul de deces de stare civilă.Însă acest lucru nu pune nicio problemă privind repatrierea corpului persoanei decedate  și a înmormântării acesteia. De asemenea, deoarece autoritățile din Anglia nu eliberează pașaportul mortuar este necesară obținerea acestuia de la serviciile consulare românești. Societatea noastră se ocupă de acest lucru. De asemenea certificatul de deces eliberat de autoritățile serviciilor de stare civilă din Anglia trebuie apostilat. Tot societatea noastră de pompe funebre se ocupă și de acest asepct. Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Omega Repatriere Decedați: +44 7310 084164
Consultanță gratuită. Non-Stop.