Repatriere Decedati Anglia

Societatea noastră efectuează servicii de repatriere a persoanelor decedate – transport funerar –  din Anglia asigurând toate serviciile necesare acestui demers. Ne ocupăm atât de partea de asigurare a documentelor necesare repatrierii (inclusiv contactul cu Serviciile Consulare ale României în Anglia) cât și partea de servicii funerare necesare (îmbălsămarea persoanei decedate de către un îmbălsămător autorizat în Anglia) și parte de articole funerare necesare (sicriul de lemn, sicriul de metal, închiderea și sigilarea sicriului și alte articole la cerere familiei). Asigurăm așadar servicii funerare complete. Efectuăm servicii de transport mortuar din Londra și din orice oraș din Anglia în condiții de seriozitate și implicare maximă.


Cere acum o ofertă. Este gratuit și fără obligații!

  Acte. Sicriu. Îmbălsămare. Transport din Anglia și UE - oriunde în România!

  Cât timp durează repatrierea decedaților din Anglia?

  Având în vedere experiența bogată pe care o deținem în domeniul repatrierii persoanelor decedate termenul în care putem opera repatrierea unei persoane decedate din Anglia în România este de crica 4 zile din momentul în care este eliberat certificatul medical de constatare a decesului.

  Noi ne ocupăm în rest de documentele necesare repatrierii în timpul cel mai scurt posibil astfel repatrierea să poată avea loc în timpul dorit de către familie.

  Prezența familiei în Anglia nu este necesară deoarece societatea noastră de repatriere decedați se poate ocupa de toate cele necesare repatrierii.

  • Mulțumim mult de ajutor!

   Roxy Nucu Avatar Roxy Nucu
   25 noiembrie 2020
  • Servicii de inalta calitate si reactivitate exceptionala! Totul a fost organizat foarte rapid, impecabil si foarte eficient. Service de très haute qualité pour un rapatriement de la France très rapide. Une organisation impeccable et efficace.

   Daniela Muti Avatar Daniela Muti
   22 iunie 2023
  • Foarte rapid si simplu.

   George Berendei Avatar George Berendei
   25 noiembrie 2020
  • Am folosit serviciile de repatriere din Clermont-Ferrand, Franta, oferite de firma SC Omega Servicii Funerare SRL in iunie 2023. Am contactat mai multe firme din tara care ofereau astfel de servicii si dupa o foarte atenta selectie, in final, am decis sa colaboram pentru acest serviciu cu Domnul Paul Marius Pop, reprezentant al SC Omega Servicii Funerare SRL din urmatoarele motive: 1. Site-ul companiei contine informatii detaliate legate de aceasta activitate de repatriere a celui decedat, care sunt in total acord cu informatiile de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE) referitor la activitatea de repatriere a persoanelor decedate in strainatate; 2. Empatia, claritatea, conciziunea si exactitatea raspunsurilor primite la intrebarile mele legate de actiunea de repatriere a decedatului din familia noastra, atat pe mesaje e-mail cat si telefonic; 3. Dorind sa ma asigur, 100%, ca totul va decurge in mod normal, conform celor discutate telefonic, am facut un drum de aprox. 400 km pana la Oradea pentru a-l cunoaste direct pe Dl. Pop, pentru a vedea masina cu care se va face repatrierea si a vedea calitatea sicriului in care urma sa se transporte decedatul. Am decis atunci, pe moment, sa achit in avans costuriel repatrierii deoarece am intalnit un om corect, onest, cinstit, empatic si profesionist in acest domeniu de activitate. Am primit cu acesta ocazie si factura pentru serviciile care urmau sa ne fie prestate.; 4. Costurile solicitate de Omega Servicii Funerare, pentru repatrierea rudei decedate din Franta, au fost cu intre 9-20% mai mici decat la celelalte firme contactate initial. Multumim pe aceasta cale pentru serviciile oferite care au intrecut asteptarile noastre, a tuturor celor din familie. Recomand cu totala incredere firma pentru astfel de activitati de repatriere decedati. Mircea RIF, Timisoara Iunie 2023

   Mircea Rif Avatar Mircea Rif
   22 iunie 2023
  • Recomand cu încredere foarte serioși

   Ionut Ungureanu Avatar Ionut Ungureanu
   25 noiembrie 2021
  • Va multumesc din suflet pt tot ! M ati ajutat foarte mult si chiar va recomand celor care au nevoie de dumneavoastra !

   Stefania Stefi Avatar Stefania Stefi
   25 noiembrie 2021
  • Profesionalism și compasiune.

   Ramona Tudor Avatar Ramona Tudor
   25 iulie 2022
  • Vreau sa va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru tata . Totul a fost IMPECABIL !!!????????????

   Marius Boboc Avatar Marius Boboc
   6 decembrie 2023
  • Recomand!

   Carmen Borbely Avatar Carmen Borbely
   25 noiembrie 2020
  • Vă mulțumim pentru sprijin și profesionalismul de care ați dat dovadă! Sunteți aproape de familiile care trec prin momente atât de grele și le ajutați cu absolut orice! Vă recomand cu mare încredere! Dumnezeu să vă ajute!

   Pirvu Ana Maria Avatar Pirvu Ana Maria
   6 decembrie 2023

  Servicii Funerare Non-Stop OFERIM PREȚURI CORECTE
  Un caz deosebit în ceea ce privește repatrierea persoanelor decedate din Anglia este faptul că în situația în care decesul a intrat în cercetarea serviciilor de medicină legală familia va obține mai întâi un  certificat de deces eliberat de medicul legist urmând ca în termen de 6 luni – 2 ani să se elibereze și certificatul de deces de stare civilă.Însă acest lucru nu pune nicio problemă privind repatrierea corpului persoanei decedate  și a înmormântării acesteia. De asemenea, deoarece autoritățile din Anglia nu eliberează pașaportul mortuar este necesară obținerea acestuia de la serviciile consulare românești. Societatea noastră se ocupă de acest lucru. De asemenea certificatul de deces eliberat de autoritățile serviciilor de stare civilă din Anglia trebuie apostilat. Tot societatea noastră de pompe funebre se ocupă și de acest asepct. Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Omega Repatriere Decedați: +44 7310 084164
  Consultanță gratuită. Non-Stop.