Repatriere Decedati Belgia

În vederea repatrierii decedaților din Belgia, particularitatea majoră constă în faptul că este nevoie de o autorizare specială pentru ca o firmă care nu are sediul în Belgia să poată opera servicii de repatriere decedați. Societatea noastră de repatriere decedați deține autorizația necesară în acest sens.


Cere acum o ofertă. Este gratuit și fără obligații!

  Servicii complete Repatriere Decedati Belgia

  Durata de obținere documente repatriere decedați Belgia

  Timpul necesar obținerii documentelor necesare în vederea repatrierii persoanelor decedate este relativ scurt. În medie, timpul este de circa o zi. Situația se complică însă atunci când este vorba despre un deces instrumentat de către jandarmerie, fiind necesar acordul procurorului în vedere înhumării și repatrierii persoanei decedate. De obicei, procurorul emite acest ordin în circa 2-4 zile de la începerea instrumentării cazului.

  De asemenea menționăm faptul că în vederea repatrierii decedaților din Belgia prezența familiei în localitatea în care a avut loc decesul nu este necesară. Societatea noastră de repatriere decedați, poate întreprinde toate demersurile în privința obținerii documentelor necesare. Este vorba atât de declararea și înregistrarea decesului la primărie, cât și de obținerea CERTIFICATULUI DE DECES internațional. În cazul decesului CONSULATUL poate fi contactată în vederea obținerii pe baza documentelor emise de autoritățile locale a certificatului de deces românesc.

  • Super colaborare, au stiut sa raspunda la toate intrebarile noastre. Demersurile au fost destul de rapide. Totul a decurs foarte bine. Recomand!

   Ana Gavris Avatar Ana Gavris
   25 iunie 2022
  • O firma foarte serioasă! S-au ocupat de toate actele, de absolut tot! Am plătit un serviciu in plus, au fost foarre corecți și ne-au trimis repede bănutii înapoi! Recomand!

   Larisa Arghir Avatar Larisa Arghir
   25 noiembrie 2020
  • Profesionalism și compasiune.

   Ramona Tudor Avatar Ramona Tudor
   25 iulie 2022
  • Aceasta firma este profesionista.

   Ionica Ilioni Avatar Ionica Ilioni
   22 mai 2023
  • Recomand cu încredere foarte serioși

   Ionut Ungureanu Avatar Ionut Ungureanu
   25 noiembrie 2021
  • Recomand cu caldura aceasta echipa niste oameni minunati care stiu sa discute cu oameni indurerati care nu pun pe primul loc banii ce incearca sa ajute familiile in clipe grele le multumesc din tot sufletul si nu in ultimul rind pretu accesibil o sa ii recomand toata viata le multumesc pentru tot .Dumnezeu sa-i ajute lor si familiilor toata viata sa mai poata ajuta si sfatui si alte familii indurerate.

   Ultra Entertainment™ Avatar Ultra Entertainment™
   25 noiembrie 2020
  • Va multumesc din suflet pentru tot sprijinul si profesionalismul de care dați dovadă am sa vă recomand cu mare încredere tuturor persoanelor care trec prin momente atât de grele ați fost un sprijin real pentru mine și familia mea . Să vă dea Dumnezeu sănătate și să fiți sprijin și pentru alte familii. Bravo vouă

   Iuliana Birlea Avatar Iuliana Birlea
   2 noiembrie 2023
  • Sunt unul din clienții care a avut bucuria sa lucreze cu acești oameni minunați. Jos pălăria pentru domnul Paul si echipei sale care au fost alături de mine pe tot parcursul acestui proces de repatriere. Tatăl meu a decedat în Franța iar dumnealor l-au adus intact acasă. Foarte grijulii, cu bun simț, fără cheltuieli surpriza, profesionali, plini de compasiune. Le mulțumesc cu această ocazie.

   MARIAN PRISTAVU Avatar MARIAN PRISTAVU
   25 octombrie 2022
  • Mereu acolo când ai nevoie! ?

   Claudia Balta Avatar Claudia Balta
   25 noiembrie 2021
  • Am contactat aceasta firma prin intermediul internetului si ii recomand cu drag. Multumesc echipei in special domnului Paul care ne-a vorbit cu cadura și răbdare in orice moment la orice ora foarte prompt si ni l-au adus pe cumnatul meu din Belgia in foarte scurt timp rezolvand actele si tot ce a fost nevoie. L-am simtit ca pe un prieten care ma simte cu noi si ne ajuta.

   Alina Lupastean Avatar Alina Lupastean
   25 decembrie 2021

  Servicii Funerare Non-Stop PREȚURI CORECTE

  Semnificativ pentru repatrierea din Belgia este faptul că certificatul de deces în formatul local este suficient în vederea transcrierii acestuia într-un certificat de deces românesc. De asemenea acest certificat de deces nu trebuie apostilat de către prefectură. Un alt element distinctiv în ceea ce privește obținerea certificatului de deces în vederea repatrierii persoanei decedate este faptul că pe documentul tipărit apare expresia „copie integrală”. Acest aspect se referă la faptul că documentul este o copie fidelă a informațiilor asupra decesului din baza de date cu persoanele decedate.

  Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Omega Repatriere Decedați: 00 40 757 102 103

  Raspundem la orice ora!