Repatriere Decedati Belgia

În vederea repatrierii decedaților din Belgia, particularitatea majoră constă în faptul că este nevoie de o autorizare specială pentru ca o firmă care nu are sediul în Belgia să poată opera servicii de repatriere decedați. Societatea noastră de repatriere decedați deține autorizația necesară în acest sens.

Servicii complete Repatriere Decedati Belgia

Durata de obținere documente repatriere decedați Belgia

Timpul necesar obținerii documentelor necesare în vederea repatrierii persoanelor decedate este relativ scurt. În medie, timpul este de circa o zi. Situația se complică însă atunci când este vorba despre un deces instrumentat de către jandarmerie, fiind necesar acordul procurorului în vedere înhumării și repatrierii persoanei decedate. De obicei, procurorul emite acest ordin în circa 2-4 zile de la începerea instrumentării cazului.

De asemenea menționăm faptul că în vederea repatrierii decedaților din Belgia prezența familiei în localitatea în care a avut loc decesul nu este necesară. Societatea noastră de repatriere decedați, poate întreprinde toate demersurile în privința obținerii documentelor necesare. Este vorba atât de declararea și înregistrarea decesului la primărie, cât și de obținerea CERTIFICATULUI DE DECES internațional. În cazul decesului CONSULATUL poate fi contactată în vederea obținerii pe baza documentelor emise de autoritățile locale a certificatului de deces românesc.
Servicii Funerare Non-Stop PREȚURI CORECTE

Semnificativ pentru repatrierea din Belgia este faptul că certificatul de deces în formatul local este suficient în vederea transcrierii acestuia într-un certificat de deces românesc. De asemenea acest certificat de deces nu trebuie apostilat de către prefectură. Un alt element distinctiv în ceea ce privește obținerea certificatului de deces în vederea repatrierii persoanei decedate este faptul că pe documentul tipărit apare expresia „copie integrală”. Acest aspect se referă la faptul că documentul este o copie fidelă a informațiilor asupra decesului din baza de date cu persoanele decedate.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Omega Repatriere Decedați: 00 40 757 102 103

Raspundem la orice ora!