Repatriere Decedati din UE

În baza acordului UE privind demersul de repatriere decedați din UE și nu numai, ACORD care există de multă vreme, repatrierea corpurilor poate avea loc fără niciun obstacol. Prin urmare societatea noastră efectuează demersuri de repatriere decedați din UE oriunde în România. Ne ocupăm atât de ceea ce înseamnă obținerea documentelor necesare repatrierii cât și de articolele funerare necesare, transportul funerare, consultanță post-repatriere.

Servicii complete Repatriere Decedati Uniunea Europeana

Durata repatriere decedați din UE

Durata pentru o repatriere a unei persoane decedate din UE în România este de obicei 3-4 zile. În aceste zile persoana decedată poate ajunge acasă la locul de înhumare. Dar sunt situații când demersul de repatriere este mai lung din cauza faptului că nu sunt clare circumstanțele decesului persoanei decedate. Amintim aici: accidente, decese subite, decese în care se interoghează o culpă medicală, etc. În aceste cazuri, în care poliția consideră că este necesară să facă o anchetă specială a cauzei/circumstanței decesului pot fi necesare în plus încă 2-4 zile. Până poliția nu exprimă în scris faptul că trupul neînsuflețit poate fi înmormântat nu se poate face niciun demers privind repatrierea (cu excepția Franței, în care emiterea certificatului de deces de către serviciul de stare civilă nu e legată de ancheta poliției). Prezența familiei în procesul de repatriere a persoanei decedate nu este necesară, repatrierea putând avea loc în absența acesteia. Excepția de la această situație este dată de situația în care nu se poate face alt fel identificarea decât de către un membru al familiei. Societatea noastră de REPATRIERE DECEDAȚI se îngriji așadar de obținerea CERTIFICATULUI DE DECES internațional, de obținerea pașaportului mortuar și a tuturor actelor necesare ca repatrierea să poată avea loc. Specificăm faptul că sunt anumite țări pentru care transcrierea certificatului de deces internațională într-unul românesc este nevoie și de apostila de la Haga, iar în alte țări nu  lista țărilor pentru care nu trebuie aposttilă: Albania, Austria, Belgia, Bosina și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, China, Croația, Franța, Macedonia, Moldova, Polonia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria). De asemenea AMBASADELE României pot să emită direct în țara în care a avut loc decesul și certificatul de deces românesc. În această situația, certificatul de deces nu mai trebuie apostilat. Transportul funerar al persoanei decedate se realizează în condiții speciale de transport. Este nevoie de un sicriu special pentru repatriere precum și de o mașină specială în acest sens. Societatea noastră oferă de asemenea, la cerința clienților și modele diferite de sicrie pe stoc la furnizor sau la comandă. Pentru detalii, ofertă  sau consultanță privind repatrierea persoanei decedate vă rugăm să ne contactați, la orice oră, la:  00 40 757 102 103

 • I would like to thank you for your great service. Everything went well as promised.You gave us a releif at the most difficult time. Thank you all.

  thumb HASAN BAKIMCI
  25 noiembrie 2021

  Servicii foarte bune, recomand!

  thumb Dan Moldovan
  25 noiembrie 2021

  O echipa de profesionisti de nota 10. Aveam nevoie urgent sa aduc trupul sotului meu in țară si am apelat la aceasta firma pe care am ales-o la intamplare de pe net. S-au descurcat exemplar in privinta actelor, au fost foarte punctuali si foarte corecti in ceea ce priveste pretul. In pretul lor intra nu doar transportul, ci si toate accesoriile necesare inhumarii (sicriu special de zinc, cruce, acte de repatriere). Le mulțumesc pentru ajutor si ii recomand cu incredere.

  thumb Simona – Evelina Costache
  11 noiembrie 2022
 • O echipă excelentă! Recomand!

  thumb I. Georgescu
  25 noiembrie 2015

  Recomand cu cea mai mare încredere….o echipă de oameni minunați și profesioniști

  thumb Anca Tirla
  25 noiembrie 2019

  Sunt unul din clienții care a avut bucuria sa lucreze cu acești oameni minunați. Jos pălăria pentru domnul Paul si echipei sale care au fost alături de mine pe tot parcursul acestui proces de repatriere. Tatăl meu a decedat în Franța iar dumnealor l-au adus intact acasă. Foarte grijulii, cu bun simț, fără cheltuieli surpriza, profesionali, plini de compasiune. Le mulțumesc cu această ocazie.

  thumb MARIAN PRISTAVU
  25 octombrie 2022
 • Nam cuvinte de mulțumire bunica mea a decedat în timpul pandemie in anglia,mulțumesc agenție in primul rand dl-paul ați fost atât de răbdători…❤️

  thumb sali beiha
  25 noiembrie 2020

  Foarte rapid si simplu.

  thumb George Berendei
  25 noiembrie 2020

  Recomand!

  thumb Carmen Borbely
  25 noiembrie 2020
 • Ne-au fost recomandati de cineva si am fost foarte multumiti de ei. E un moment de doliu care e deja foarte dificil si care a fost mult mai complicat din cauza crizei sanitare. Am avut noroc sa reusim sa organizam repatrierea chiar in conditiile astea datorita Omega repatrieri. Le multumim mult pentru ajutor.

  thumb Remus Tirdea
  25 noiembrie 2020

  Oameni adevărați…cu latura umană ce depășește peste așteptări latura financiară! Punctualitate, seriozitate, eficiență, profesionalism…sunt doar câteva dintre calități! Recomand fără nici cea mai mică ezitare!

  thumb Simona Lazar
  25 noiembrie 2020

  Very professional company and extremely serios and competent people to ensure the family overcomes such an unhappy moment, very well documented, good advice all along and very reactive 24h a day when contacted. Impeccable service of repatriation, legal papers, transport, every detail is taken care of. Highly recommended. Many thanks again to Paul and Gabi.

  thumb MONICA FLORID
  25 noiembrie 2021
 • Recomand cu incredere! Am contactat aceasta firma tocmai din Iasi pentru o repatriere din Germania. Dumnealor aveau recomandari excelente. Aceste aspecte s-au confimat; preturi mici, disponibilitate maxima, responsabilitate si respect!

  thumb Ancuța-Maria Goian
  25 noiembrie 2020

  Vă mulțumim frumos pt seriozitate. Sunteți niște oameni deosebiți. Recomand cu incredere această firmă!!! Vă mulțumim frumos încă o dată pt seriozitatea și promptitudinea de care ați dat dovadă. Multă sănătate!

  thumb Simona Zino
  25 noiembrie 2020

  Recomand cu incredere. O firma serioasa, care va sta la dispozitie la orice ora din zi si noapte, rapid si bun. Numai cuvinte de lauda. Multumesc inca odata pentru tot.

  thumb Alina Krasniqi
  25 decembrie 2021
 • Profesionalism și compasiune.

  thumb Ramona Tudor
  25 iulie 2022

  Mulțumim mult de ajutor!

  thumb Roxy Nucu
  25 noiembrie 2020

  Doresc să mulțumesc serviciilor Funerarii Omega din Oradea, în particular Domnului Paul, pentru profesionalismul, empatia, atenția la cele mai mici detalii și disponibilitatea pentru serviciile de repatrieri din Elveția în România. Totul sa desfășurat perfect și mai mult decât în conformitate cu cele discutate la Telefon. Cu deosebită Stimă.

  thumb Tiberius Ioan Certejan
  25 septembrie 2022
 • Numai cuvinte de lauda la adresa lor.Datorita lor mama noastră a fost repatriata în mijlocul pandemiei.. Un lucru imposibil devenit posibil,. Niște oameni minunați, Onești si cu foarte bun simț. Va mulțumesc încă o data pentru tot ajutorul și răbdarea acordata.. 🙏🙏🙏

  thumb d g
  25 noiembrie 2020

  Recomandăm cu toată încrederea! Mulțumim pentru tot sprijinul acordat, pentru empatie, implicare, promptitudine! Repatrierea din Belgia, documentația, asigurarea cheltuielilor auxiliare, vestimentația, comunicarea continuă, totul a fost asigurat cu deosebită implicare!

  thumb Departament Office
  25 aprilie 2022

  O firmă foarte serioasa cu oameni minunați și cu suflet mare ! Le mulțumesc pentru tot sprijinul fizic și moral ce ni l-au oferit ..apelați cu încredere la aceasta firma .nu veți fi dezamăgiți !

  thumb Georgiana Catana
  25 noiembrie 2021
 • Profesionalism, seriozitate, absolut nimic de reprosat. Recomand!

  thumb Ioana Vaduvescu
  25 octombrie 2022

  Chiar dacă am trecut printr-un mare necaz în familie,firma d nului Paul ne-a fost alături atât din punct de vedere sufletesc cât și din punct de vedere logistic. Toate acestea denotă profesionalism și ii recomandăm cu încredere!

  thumb IOAN TEGLAS
  25 noiembrie 2021

  Seriozitate maximă, ireproșabil, oameni minunați !!! Dumnezeu să vă binecuvânteze !!!

  thumb Julius Cezar
  24 noiembrie 2022
 • Super colaborare, au stiut sa raspunda la toate intrebarile noastre. Demersurile au fost destul de rapide. Totul a decurs foarte bine. Recomand!

  thumb Ana Gavris
  25 iunie 2022

  O firma foarte serioasă! S-au ocupat de toate actele, de absolut tot! Am plătit un serviciu in plus, au fost foarre corecți și ne-au trimis repede bănutii înapoi! Recomand!

  thumb Larisa Arghir
  25 noiembrie 2020

  Am avut nevoie de ajutor in repatrierea sotului decedat in Franta. Totul a fost bine sincronizat, multumiri firmei .

  thumb iuliana roman
  25 iulie 2022
 • Recomand cu toata caldura.

  thumb Lia Florut
  25 noiembrie 2019

  Recomand cu caldura aceasta echipa niste oameni minunati care stiu sa discute cu oameni indurerati care nu pun pe primul loc banii ce incearca sa ajute familiile in clipe grele le multumesc din tot sufletul si nu in ultimul rind pretu accesibil o sa ii recomand toata viata le multumesc pentru tot .Dumnezeu sa-i ajute lor si familiilor toata viata sa mai poata ajuta si sfatui si alte familii indurerate.

  thumb Ultra Entertainment™
  25 noiembrie 2020

  Recomand!! Sunt niste oameni deosebiti.

  thumb Sorina Flo
  25 noiembrie 2019

Sună acum. Suntem non-stop.

 

Informatii utile