Documente pentru repatrierea decedatilor

Documente pentru repatrierea decedaților

Vă prezentăm mai jos lista de documente pentru repatrierea  decedaților  (documente necesare înobținerea actelor repatrierii)

(Aveți posibilitatea să imprimați pagina și să marcați cu o bifă rubrica status, de îndată ce ați pregătit documentele din listă.)

DOCUMENTE NECESARE DECES

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Omega Repatriere Decedați:

00 40 757 102 103

 • Chiar dacă am trecut printr-un mare necaz în familie,firma d nului Paul ne-a fost alături atât din punct de vedere sufletesc cât și din punct de vedere logistic. Toate acestea denotă profesionalism și ii recomandăm cu încredere!

  IOAN TEGLAS Avatar IOAN TEGLAS
  25 noiembrie 2021
 • Vreau sa va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru tata . Totul a fost IMPECABIL !!!????????????

  Marius Boboc Avatar Marius Boboc
  6 decembrie 2023
 • Recomand cu incredere firma foarte seriosi si bine organizati. Cei care aveni nevoie cand aveti un necar ei sunt cei mai buni.

  Tofan Bogdan Avatar Tofan Bogdan
  22 noiembrie 2022
 • O echipa de profesionisti de nota 10. Aveam nevoie urgent sa aduc trupul sotului meu in țară si am apelat la aceasta firma pe care am ales-o la intamplare de pe net. S-au descurcat exemplar in privinta actelor, au fost foarte punctuali si foarte corecti in ceea ce priveste pretul. In pretul lor intra nu doar transportul, ci si toate accesoriile necesare inhumarii (sicriu special de zinc, cruce, acte de repatriere). Le mulțumesc pentru ajutor si ii recomand cu incredere.

  Simona - Evelina Costache Avatar Simona – Evelina Costache
  11 noiembrie 2022
 • A fost cea mai buna alegere pe care am putut sa o fac. Oameni cu adevarat speciali, empatici si de mare ajutor. Va multumesc pentru tot

  Alexandra Dudau Avatar Alexandra Dudau
  25 noiembrie 2020
 • Very professional company and extremely serios and competent people to ensure the family overcomes such an unhappy moment, very well documented, good advice all along and very reactive 24h a day when contacted. Impeccable service of repatriation, legal papers, transport, every detail is taken care of. Highly recommended. Many thanks again to Paul and Gabi.

  MONICA FLORID Avatar MONICA FLORID
  25 noiembrie 2021
 • O echipă excelentă! Recomand!

  I. Georgescu Avatar I. Georgescu
  25 noiembrie 2015
 • Respect pt firma Omega! Respect pt d.l Paul! Seriozitate si comunicare exceptionala! Servicii oferite la un preț decent! Recomand cu toata increderea!

  Ana Maria Ciorcila Avatar Ana Maria Ciorcila
  2 noiembrie 2023
 • Oameni adevărați…cu latura umană ce depășește peste așteptări latura financiară! Punctualitate, seriozitate, eficiență, profesionalism…sunt doar câteva dintre calități! Recomand fără nici cea mai mică ezitare!

  Simona Lazar Avatar Simona Lazar
  25 noiembrie 2020
 • Sunt unul din clienții care a avut bucuria sa lucreze cu acești oameni minunați. Jos pălăria pentru domnul Paul si echipei sale care au fost alături de mine pe tot parcursul acestui proces de repatriere. Tatăl meu a decedat în Franța iar dumnealor l-au adus intact acasă. Foarte grijulii, cu bun simț, fără cheltuieli surpriza, profesionali, plini de compasiune. Le mulțumesc cu această ocazie.

  MARIAN PRISTAVU Avatar MARIAN PRISTAVU
  25 octombrie 2022