Repatriere Decedati Germania

   

              Situația repatrierii persoanelor decedate din Germania în România poate fi considerată relativ unitară la nivelul întregii țări. Principiile în baza cărora se eliberează documentele pentru repatriere sunt aceleași însă există situații particulare funcție de zonă. Eliberarea documentelor implică în zonele cu populație mai mică primăria comunei sau orășelului respectiv pentru ca în zonele în care localitățile sunt mai mari să implice autoritatea ce am putea-o asimila cu „prefectura”, medicina legală precum și serviciile de pompe funebre municipale.

Astfel, documentele necesare repatrierii persoanelor decedate din Germania în România se obțin de la autoritățile locale ale localității unde a avut loc decesul. Acestea eliberează certificatul de deces local, certificatul de deces internațional precum și pașaportul mortuar. În vederea efectuării transportului funerar se folosește obligatoriu un sicriul din metal sau zinc (ce se sigilează) care se pune într-un sicriu de lemn.

 • Mulțumim Repatriri Funerare Omega,Mulțumim Dle Pop pentru tot ajutorul acordat și promptitudinea de care ati dat dovadă????Servici de top la un preț mai mult decât decent! Sănătate mult și doamne ajută la toată lumea ! ????????????

  Florin Ticu Avatar Florin Ticu
  6 decembrie 2023
 • A fost cea mai buna alegere pe care am putut sa o fac. Oameni cu adevarat speciali, empatici si de mare ajutor. Va multumesc pentru tot

  Alexandra Dudau Avatar Alexandra Dudau
  25 noiembrie 2020
 • Recomand cu incredere! Am contactat aceasta firma tocmai din Iasi pentru o repatriere din Germania. Dumnealor aveau recomandari excelente. Aceste aspecte s-au confimat; preturi mici, disponibilitate maxima, responsabilitate si respect!

  Ancuța-Maria Goian Avatar Ancuța-Maria Goian
  25 noiembrie 2020
 • Recomand cu încredere foarte serioși

  Ionut Ungureanu Avatar Ionut Ungureanu
  25 noiembrie 2021
 • Firmă serioasă, promptă, cu preturi avantajoase și oameni minunați în vreme de necaz ????.

  parus olimpia Avatar parus olimpia
  6 martie 2023
 • Va multumesc din suflet pt tot ! M ati ajutat foarte mult si chiar va recomand celor care au nevoie de dumneavoastra !

  Stefania Stefi Avatar Stefania Stefi
  25 noiembrie 2021
 • O echipa de profesionisti de nota 10. Aveam nevoie urgent sa aduc trupul sotului meu in țară si am apelat la aceasta firma pe care am ales-o la intamplare de pe net. S-au descurcat exemplar in privinta actelor, au fost foarte punctuali si foarte corecti in ceea ce priveste pretul. In pretul lor intra nu doar transportul, ci si toate accesoriile necesare inhumarii (sicriu special de zinc, cruce, acte de repatriere). Le mulțumesc pentru ajutor si ii recomand cu incredere.

  Simona - Evelina Costache Avatar Simona – Evelina Costache
  11 noiembrie 2022
 • Servicii excelente! Am folosit compania pentru repatrierea tatalui meu din Belgia, iar compania a intermediat procesul extraordinar. Multumim pentru sprijinul acordat in acele momente tragice pentru familia noastra!

  Dana Ureche Avatar Dana Ureche
  25 noiembrie 2021
 • Sunt unul din clienții care a avut bucuria sa lucreze cu acești oameni minunați. Jos pălăria pentru domnul Paul si echipei sale care au fost alături de mine pe tot parcursul acestui proces de repatriere. Tatăl meu a decedat în Franța iar dumnealor l-au adus intact acasă. Foarte grijulii, cu bun simț, fără cheltuieli surpriza, profesionali, plini de compasiune. Le mulțumesc cu această ocazie.

  MARIAN PRISTAVU Avatar MARIAN PRISTAVU
  25 octombrie 2022
 • Mereu acolo când ai nevoie! ?

  Claudia Balta Avatar Claudia Balta
  25 noiembrie 2021

Non-Stop PREȚURI CORECTE

Repatriere decedati Germania – documente și apostilare

În vederea eliberării certificatului de deces – care, cum spuneam și în alte postări, se eliberează de autoritățile localității în care a avut loc decesul –, firma de pompe funebre trebuie să meargă la primărie (Standesamt) cu documentele persoanei decedate (inclusiv certificatul medical constatator al decesului). Primăria va elibera două certificate de deces: un certificat de deces local și un certificat de deces internațional. Extrem de important este însă apostilarea certificatului de deces internațional – apostilare fără de care nu se poate face transcrierea certificatului de deces într-unul românesc.

Cere acum o ofertă. Este gratuit și fără obligații!

  Servicii complete Repatriere Decedati Germania

  Repatriere decedați Germania – cazuri particulare

  În principal sunt trei situații care pot fi întâlnite pe teritoriul Germaniei în aspectele ce țin de repatrierea persoanelor decedate în  România. În primul rând, întâlnim situația în care, autoritățile locale, în principal primăria, eliberează toate documentele necesare repatrierii persoanei decedate. În al doilea rând avem de-a face cu situația în care eliberarea documentelor pentru început de către primărie – cu eliberarea certificatelor de deces. După aceea se face eliberarea pașaportului mortuar de către pompele funebre orășenești care, în urma sigilării sicriului, emit documentul. În al treilea rând, există situații când, în urma decesului la domiciliul, în vederea emiterii certificatului de deces, persoana decedată trebuie să fie inspectată de către serviciul de medicină legală. În urma inspecției efectuată de către medicul legist se dă o adeverință care certifică faptul că moartea a survenit din cauze naturale. Odată eliberată această adeverință, primăria poate elibera documentele necesare repatrierii. Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Omega Repatriere Decedați00 40 757 102 103
  Sună acum. Suntem non-stop.