Repatriere Decedati Germania

Situația repatrierii persoanelor decedate din Germania în România poate fi considerată relativ unitară la nivelul întregii țări. Principiile în baza cărora se eliberează documentele pentru repatriere sunt aceleași însă există situații particulare funcție de zonă. Eliberarea documentelor implică în zonele cu populație mai mică primăria comunei sau orășelului respectiv pentru ca în zonele în care localitățile sunt mai mari să implice autoritatea ce am putea-o asimila cu „prefectura”, medicina legală precum și serviciile de pompe funebre municipale.

Astfel, documentele necesare repatrierii persoanelor decedate din Germania în România se obțin de la autoritățile locale ale localității unde a avut loc decesul. Acestea eliberează certificatul de deces local, certificatul de deces internațional precum și pașaportul mortuar. În vederea efectuării transportului funerar se folosește obligatoriu un sicriul din metal sau zinc (ce se sigilează) care se pune într-un sicriu de lemn.

Servicii complete Repatriere Decedati Germania

Repatriere decedati Germania – documente și apostilare

În vederea eliberării certificatului de deces – care, cum spuneam și în alte postări, se eliberează de autoritățile localității în care a avut loc decesul –, firma de pompe funebre trebuie să meargă la primărie (Standesamt) cu documentele persoanei decedate (inclusiv certificatul medical constatator al decesului). Primăria va elibera două certificate de deces: un certificat de deces local și un certificat de deces internațional. Extrem de important este însă apostilarea certificatului de deces internațional – apostilare fără de care nu se poate face transcrierea certificatului de deces într-unul românesc.

 • Foarte rapid si simplu.

  thumb George Berendei
  25 noiembrie 2020

  Firma Omega a dat dovada de un profesionalism desăvârșit în cazul unei repatrieri din Germania. Recomand cu încredere și menționez ca punctualitatea și seriozitatea sunt cuvintele de ordine ale acestei firme. Vă mulțumesc pentru serviciile de calitate.

  thumb lazarescu razvan mihai
  23 noiembrie 2022

  Recomandăm cu toată încrederea! Mulțumim pentru tot sprijinul acordat, pentru empatie, implicare, promptitudine! Repatrierea din Belgia, documentația, asigurarea cheltuielilor auxiliare, vestimentația, comunicarea continuă, totul a fost asigurat cu deosebită implicare!

  thumb Departament Office
  25 aprilie 2022
 • Promptitudine si calitate in oferta serviciilor

  thumb petre doinita
  25 noiembrie 2020

  Seriozitate maximă, ireproșabil, oameni minunați !!! Dumnezeu să vă binecuvânteze !!!

  thumb Julius Cezar
  24 noiembrie 2022

  Profesionalism și compasiune.

  thumb Ramona Tudor
  25 iulie 2022
 • I would like to thank you for your great service. Everything went well as promised.You gave us a releif at the most difficult time. Thank you all.

  thumb HASAN BAKIMCI
  25 noiembrie 2021

  Servicii foarte bune, recomand!

  thumb Dan Moldovan
  25 noiembrie 2021

  Recomand cu incredere. Sunt niște oameni minunați! Încă odată va mulțumesc din tot sufletul!

  thumb Florin-Gabriel Cotcoruș
  25 noiembrie 2020
 • Profesionalism, seriozitate, absolut nimic de reprosat. Recomand!

  thumb Ioana Vaduvescu
  25 octombrie 2022

  Am avut nevoie de ajutor in repatrierea sotului decedat in Franta. Totul a fost bine sincronizat, multumiri firmei .

  thumb iuliana roman
  25 iulie 2022

  Vă mulțumim frumos pt seriozitate. Sunteți niște oameni deosebiți. Recomand cu incredere această firmă!!! Vă mulțumim frumos încă o dată pt seriozitatea și promptitudinea de care ați dat dovadă. Multă sănătate!

  thumb Simona Zino
  25 noiembrie 2020
 • Mereu acolo când ai nevoie! 💕

  thumb Claudia Balta
  25 noiembrie 2021

  Recomand cu încredere foarte serioși

  thumb Ionut Ungureanu
  25 noiembrie 2021

  Recomand cu incredere! Am contactat aceasta firma tocmai din Iasi pentru o repatriere din Germania. Dumnealor aveau recomandari excelente. Aceste aspecte s-au confimat; preturi mici, disponibilitate maxima, responsabilitate si respect!

  thumb Ancuța-Maria Goian
  25 noiembrie 2020
 • Chiar dacă am trecut printr-un mare necaz în familie,firma d nului Paul ne-a fost alături atât din punct de vedere sufletesc cât și din punct de vedere logistic. Toate acestea denotă profesionalism și ii recomandăm cu încredere!

  thumb IOAN TEGLAS
  25 noiembrie 2021

  Nam cuvinte de mulțumire bunica mea a decedat în timpul pandemie in anglia,mulțumesc agenție in primul rand dl-paul ați fost atât de răbdători…❤️

  thumb sali beiha
  25 noiembrie 2020

  Am contactat aceasta firma prin intermediul internetului si ii recomand cu drag. Multumesc echipei in special domnului Paul care ne-a vorbit cu cadura și răbdare in orice moment la orice ora foarte prompt si ni l-au adus pe cumnatul meu din Belgia in foarte scurt timp rezolvand actele si tot ce a fost nevoie. L-am simtit ca pe un prieten care ma simte cu noi si ne ajuta.

  thumb Alina Lupastean
  25 decembrie 2021
 • O echipă excelentă! Recomand!

  thumb I. Georgescu
  25 noiembrie 2015

  A fost cea mai buna alegere pe care am putut sa o fac. Oameni cu adevarat speciali, empatici si de mare ajutor. Va multumesc pentru tot

  thumb Alexandra Dudau
  25 noiembrie 2020

  Oameni adevărați…cu latura umană ce depășește peste așteptări latura financiară! Punctualitate, seriozitate, eficiență, profesionalism…sunt doar câteva dintre calități! Recomand fără nici cea mai mică ezitare!

  thumb Simona Lazar
  25 noiembrie 2020
 • Recomand!

  thumb Carmen Borbely
  25 noiembrie 2020

  Mulțumim mult de ajutor!

  thumb Roxy Nucu
  25 noiembrie 2020

  Doresc să mulțumesc serviciilor Funerarii Omega din Oradea, în particular Domnului Paul, pentru profesionalismul, empatia, atenția la cele mai mici detalii și disponibilitatea pentru serviciile de repatrieri din Elveția în România. Totul sa desfășurat perfect și mai mult decât în conformitate cu cele discutate la Telefon. Cu deosebită Stimă.

  thumb Tiberius Ioan Certejan
  25 septembrie 2022
 • Va multumesc din suflet pt tot ! M ati ajutat foarte mult si chiar va recomand celor care au nevoie de dumneavoastra !

  thumb Stefania Stefi
  25 noiembrie 2021

  Ne-au fost recomandati de cineva si am fost foarte multumiti de ei. E un moment de doliu care e deja foarte dificil si care a fost mult mai complicat din cauza crizei sanitare. Am avut noroc sa reusim sa organizam repatrierea chiar in conditiile astea datorita Omega repatrieri. Le multumim mult pentru ajutor.

  thumb Remus Tirdea
  25 noiembrie 2020

  Recomand cu cea mai mare încredere….o echipă de oameni minunați și profesioniști

  thumb Anca Tirla
  25 noiembrie 2019
 • O echipa de profesionisti de nota 10. Aveam nevoie urgent sa aduc trupul sotului meu in țară si am apelat la aceasta firma pe care am ales-o la intamplare de pe net. S-au descurcat exemplar in privinta actelor, au fost foarte punctuali si foarte corecti in ceea ce priveste pretul. In pretul lor intra nu doar transportul, ci si toate accesoriile necesare inhumarii (sicriu special de zinc, cruce, acte de repatriere). Le mulțumesc pentru ajutor si ii recomand cu incredere.

  thumb Simona – Evelina Costache
  11 noiembrie 2022

  Sunt unul din clienții care a avut bucuria sa lucreze cu acești oameni minunați. Jos pălăria pentru domnul Paul si echipei sale care au fost alături de mine pe tot parcursul acestui proces de repatriere. Tatăl meu a decedat în Franța iar dumnealor l-au adus intact acasă. Foarte grijulii, cu bun simț, fără cheltuieli surpriza, profesionali, plini de compasiune. Le mulțumesc cu această ocazie.

  thumb MARIAN PRISTAVU
  25 octombrie 2022

  Recomand cu incredere. O firma serioasa, care va sta la dispozitie la orice ora din zi si noapte, rapid si bun. Numai cuvinte de lauda. Multumesc inca odata pentru tot.

  thumb Alina Krasniqi
  25 decembrie 2021

Servicii Funerare Non-Stop PREȚURI CORECTE

Repatriere decedați Germania – cazuri particulare

În principal sunt trei situații care pot fi întâlnite pe teritoriul Germaniei în aspectele ce țin de repatrierea persoanelor decedate în  România. În primul rând, întâlnim situația în care, autoritățile locale, în principal primăria, eliberează toate documentele necesare repatrierii persoanei decedate. În al doilea rând avem de-a face cu situația în care eliberarea documentelor pentru început de către primărie – cu eliberarea certificatelor de deces. După aceea se face eliberarea pașaportului mortuar de către pompele funebre orășenești care, în urma sigilării sicriului, emit documentul. În al treilea rând, există situații când, în urma decesului la domiciliul, în vederea emiterii certificatului de deces, persoana decedată trebuie să fie inspectată de către serviciul de medicină legală. În urma inspecției efectuată de către medicul legist se dă o adeverință care certifică faptul că moartea a survenit din cauze naturale. Odată eliberată această adeverință, primăria poate elibera documentele necesare repatrierii. Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Omega Repatriere Decedați00 40 757 102 103
Sună acum. Suntem non-stop.