Repatriere Decedati Franta

Abilitare repatriere decedați Franța

În vederea serviciilor de repatriere decedați Franța particularitatea majoră constă în faptul că este nevoie de o autorizare specială pentru ca o firmă care nu are sediul în Franța să poată opera servicii de repatriere decedați. Societatea noastră de repatriere decedați deține autorizația necesară în acest sens. În baza acestei autorizații societatea noastră poate efectua absolut toate formalitățile necesare și implicate în procesul de repatriere a persoanelor decedate din Franța în România.

Cere acum o ofertă. Este gratuit și fără obligații!

  Omega - Servicii complete Repatriere Decedati Franta

  Durata de obținere documente repatriere decedați Franta

  Timpul necesar obținerii documentelor necesare în vederea repatrierii persoanelor decedate este relativ scurt. În medie, timpul este de circa o zi. Situația se complică însă atunci când este vorba despre un deces instrumentat de către jandarmerie, fiind necesar acordul procurorului în vedere înhumării și repatrierii persoanei decedate. De obicei, procurorul emite acest ordin în circa 2-4 zile de la începerea instrumentării cazului. Pentru mai multe informații privind documentele necesare în cazul repatrierii persoanelor decedate puteți tipări acest CHECK-LIST.

  De asemenea menționăm faptul că în vederea repatrierii decedaților din Franța prezența familiei în localitatea în care a avut loc decesul nu este necesară. Societatea noastră de REPATRIERE DECEDAȚI, poate întreprinde toate demersurile în privința obținerii documentelor necesare. Este vorba atât de declararea și înregistrarea decesului la primărie, cât și de obținerea certificatului de deces internațional.

  • Servicii de inalta calitate si reactivitate exceptionala! Totul a fost organizat foarte rapid, impecabil si foarte eficient. Service de très haute qualité pour un rapatriement de la France très rapide. Une organisation impeccable et efficace.

   Daniela Muti Avatar Daniela Muti
   22 iunie 2023
  • Recomand cu incredere firma foarte seriosi si bine organizati. Cei care aveni nevoie cand aveti un necar ei sunt cei mai buni.

   Tofan Bogdan Avatar Tofan Bogdan
   22 noiembrie 2022
  • I would like to thank you for your great service. Everything went well as promised.You gave us a releif at the most difficult time. Thank you all.

   HASAN BAKIMCI Avatar HASAN BAKIMCI
   25 noiembrie 2021
  • Vreau sa va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru tata . Totul a fost IMPECABIL !!!????????????

   Marius Boboc Avatar Marius Boboc
   6 decembrie 2023
  • O firma serioasa cu un om special .. va mulțumim pentru ajutor pe care ni l ați acordat .. mult respect pentru ceea ce faceti .

   Denisa Costescu Avatar Denisa Costescu
   6 decembrie 2023
  • Servicii excelente! Am folosit compania pentru repatrierea tatalui meu din Belgia, iar compania a intermediat procesul extraordinar. Multumim pentru sprijinul acordat in acele momente tragice pentru familia noastra!

   Dana Ureche Avatar Dana Ureche
   25 noiembrie 2021
  • Am folosit serviciile de repatriere din Clermont-Ferrand, Franta, oferite de firma SC Omega Servicii Funerare SRL in iunie 2023. Am contactat mai multe firme din tara care ofereau astfel de servicii si dupa o foarte atenta selectie, in final, am decis sa colaboram pentru acest serviciu cu Domnul Paul Marius Pop, reprezentant al SC Omega Servicii Funerare SRL din urmatoarele motive: 1. Site-ul companiei contine informatii detaliate legate de aceasta activitate de repatriere a celui decedat, care sunt in total acord cu informatiile de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE) referitor la activitatea de repatriere a persoanelor decedate in strainatate; 2. Empatia, claritatea, conciziunea si exactitatea raspunsurilor primite la intrebarile mele legate de actiunea de repatriere a decedatului din familia noastra, atat pe mesaje e-mail cat si telefonic; 3. Dorind sa ma asigur, 100%, ca totul va decurge in mod normal, conform celor discutate telefonic, am facut un drum de aprox. 400 km pana la Oradea pentru a-l cunoaste direct pe Dl. Pop, pentru a vedea masina cu care se va face repatrierea si a vedea calitatea sicriului in care urma sa se transporte decedatul. Am decis atunci, pe moment, sa achit in avans costuriel repatrierii deoarece am intalnit un om corect, onest, cinstit, empatic si profesionist in acest domeniu de activitate. Am primit cu acesta ocazie si factura pentru serviciile care urmau sa ne fie prestate.; 4. Costurile solicitate de Omega Servicii Funerare, pentru repatrierea rudei decedate din Franta, au fost cu intre 9-20% mai mici decat la celelalte firme contactate initial. Multumim pe aceasta cale pentru serviciile oferite care au intrecut asteptarile noastre, a tuturor celor din familie. Recomand cu totala incredere firma pentru astfel de activitati de repatriere decedati. Mircea RIF, Timisoara Iunie 2023

   Mircea Rif Avatar Mircea Rif
   22 iunie 2023
  • Aceasta firma este profesionista.

   Ionica Ilioni Avatar Ionica Ilioni
   22 mai 2023
  • Super colaborare, au stiut sa raspunda la toate intrebarile noastre. Demersurile au fost destul de rapide. Totul a decurs foarte bine. Recomand!

   Ana Gavris Avatar Ana Gavris
   25 iunie 2022
  • Numai cuvinte de lauda la adresa lor.Datorita lor mama noastră a fost repatriata în mijlocul pandemiei.. Un lucru imposibil devenit posibil,. Niște oameni minunați, Onești si cu foarte bun simț. Va mulțumesc încă o data pentru tot ajutorul și răbdarea acordata.. ???

   d g Avatar d g
   25 noiembrie 2020

  Servicii Funerare Non-Stop! PREȚURI CORECTE & Consultanta Gratuita!

  Semnificativ pentru repatrierea persoanelor decedaților din Franța este faptul că certificatul de deces în formatul local este suficient în vederea transcrierii acestuia într-un certificat de deces românesc. De asemenea acest certificat de deces nu trebuie apostilat de către prefectură. Un alt element distinctiv în ceea ce privește obținerea certificatului de deces în vederea repatrierii persoanei decedate este faptul că pe documentul tipărit apare expresia „copie integrală”. Acest aspect se referă la faptul că documentul este o copie fidelă a informațiilor asupra decesului din baza de date cu persoanele decedate.

  Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Omega Repatriere Decedați: 00 40 757 102 103

  Sună acum. Suntem non-stop.