Repatriere Decedati Franta

Abilitare repatriere decedați Franța

În vederea serviciilor de repatriere decedați Franța particularitatea majoră constă în faptul că este nevoie de o autorizare specială pentru ca o firmă care nu are sediul în Franța să poată opera servicii de repatriere decedați. Societatea noastră de repatriere decedați deține autorizația necesară în acest sens. În baza acestei autorizații societatea noastră poate efectua absolut toate formalitățile necesare și implicate în procesul de repatriere a persoanelor decedate din Franța în România.
Servicii complete Repatriere Decedati Franta

Durata de obținere documente repatriere decedați Franta

Timpul necesar obținerii documentelor necesare în vederea repatrierii persoanelor decedate este relativ scurt. În medie, timpul este de circa o zi. Situația se complică însă atunci când este vorba despre un deces instrumentat de către jandarmerie, fiind necesar acordul procurorului în vedere înhumării și repatrierii persoanei decedate. De obicei, procurorul emite acest ordin în circa 2-4 zile de la începerea instrumentării cazului. Pentru mai multe informații privind documentele necesare în cazul repatrierii persoanelor decedate puteți tipări acest CHECK-LIST.

De asemenea menționăm faptul că în vederea repatrierii decedaților din Franța prezența familiei în localitatea în care a avut loc decesul nu este necesară. Societatea noastră de REPATRIERE DECEDAȚI, poate întreprinde toate demersurile în privința obținerii documentelor necesare. Este vorba atât de declararea și înregistrarea decesului la primărie, cât și de obținerea certificatului de deces internațional.
Servicii Funerare Non-Stop! PREȚURI CORECTE & Consultanta Gratuita!

Semnificativ pentru repatrierea persoanelor decedaților din Franța este faptul că certificatul de deces în formatul local este suficient în vederea transcrierii acestuia într-un certificat de deces românesc. De asemenea acest certificat de deces nu trebuie apostilat de către prefectură. Un alt element distinctiv în ceea ce privește obținerea certificatului de deces în vederea repatrierii persoanei decedate este faptul că pe documentul tipărit apare expresia „copie integrală”. Acest aspect se referă la faptul că documentul este o copie fidelă a informațiilor asupra decesului din baza de date cu persoanele decedate.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Omega Repatriere Decedați: 00 40 757 102 103

Sună acum. Suntem non-stop.