Repatriere Decedati Austria

Pentru repatrierea decedaților din Austria este nevoie de obținerea documentelor necesare. Acestea, cu excepția orașului Viena, se obține de la autoritățile locale. Certificatul de deces este obligatoriul în demersul de repatriere decedați Austria și este emis fie de localitatea în care a avut loc decesul. Dar acesta poate să fie emis de localitatea unde persoana decedată are domiciliul (aceasta reprezintă o noutate majoră și e o situația unică în țările UE). Pașaportul mortuar este emis însă în mod obligatoriu de autoritățile desemnate în acest sens ale localității de unde are loc preluarea corpului neînsuflețit.


Cere acum o ofertă. Este gratuit și fără obligații!

  Servicii complete Repatriere Decedati Austria

  Timpul pentru repatrierea decedaților din Austria

  În general timpul în care poate avea loc repatrierea persoanei decedate este scurt. Societatea noastră de repatriere decedați se ocupă de formalitățile de repatriere decedați circa într-o singură zi urmând ca spre sfârșitul acesteia să și înceapă efectuarea transportului funerar.

  Dacă însă este vorba de un deces care nu este cauzat de moarte naturală sau în circumstanțe necunoscute și poliția anchetează cazul, atunci orice formalitate în vederea repatrierii este blocată și nu poate fi efectuată. De obicei procurorul de caz dă liber la înhumarea trupului persoanei decedate în câteva zile de la deschiderea cazului.

  Familia nu trebuie să fie prezentă sau să asiste personalul nostru în vederea repatrierii persoanei decedate, noi putând obține toate documentele necesare pentru repatriere (certificatul de deces internațional, pașaportul mortuar).

  • Recomand cu incredere firma foarte seriosi si bine organizati. Cei care aveni nevoie cand aveti un necar ei sunt cei mai buni.

   Tofan Bogdan Avatar Tofan Bogdan
   22 noiembrie 2022
  • Ne-au fost recomandati de cineva si am fost foarte multumiti de ei. E un moment de doliu care e deja foarte dificil si care a fost mult mai complicat din cauza crizei sanitare. Am avut noroc sa reusim sa organizam repatrierea chiar in conditiile astea datorita Omega repatrieri. Le multumim mult pentru ajutor.

   Remus Tirdea Avatar Remus Tirdea
   25 noiembrie 2020
  • Recomand cu incredere. O firma serioasa, care va sta la dispozitie la orice ora din zi si noapte, rapid si bun. Numai cuvinte de lauda. Multumesc inca odata pentru tot.

   Alina Krasniqi Avatar Alina Krasniqi
   25 decembrie 2021
  • Servicii de inalta calitate si reactivitate exceptionala! Totul a fost organizat foarte rapid, impecabil si foarte eficient. Service de très haute qualité pour un rapatriement de la France très rapide. Une organisation impeccable et efficace.

   Daniela Muti Avatar Daniela Muti
   22 iunie 2023
  • A fost cea mai buna alegere pe care am putut sa o fac. Oameni cu adevarat speciali, empatici si de mare ajutor. Va multumesc pentru tot

   Alexandra Dudau Avatar Alexandra Dudau
   25 noiembrie 2020
  • Nu am cuvinte de mulțumire.Santeti geniali.Ajutorul,calmul si empatia de care a-ti dat dovada mi-au indulcit putin necazul pierderii sotiei mele.Va urez numai bine!

   Iuliu Nicu Avatar Iuliu Nicu
   6 februarie 2024
  • Sunt unul din clienții care a avut bucuria sa lucreze cu acești oameni minunați. Jos pălăria pentru domnul Paul si echipei sale care au fost alături de mine pe tot parcursul acestui proces de repatriere. Tatăl meu a decedat în Franța iar dumnealor l-au adus intact acasă. Foarte grijulii, cu bun simț, fără cheltuieli surpriza, profesionali, plini de compasiune. Le mulțumesc cu această ocazie.

   MARIAN PRISTAVU Avatar MARIAN PRISTAVU
   25 octombrie 2022
  • Numai cuvinte de lauda la adresa lor.Datorita lor mama noastră a fost repatriata în mijlocul pandemiei.. Un lucru imposibil devenit posibil,. Niște oameni minunați, Onești si cu foarte bun simț. Va mulțumesc încă o data pentru tot ajutorul și răbdarea acordata.. ???

   A Bliss Avatar A Bliss
   22 octombrie 2020
  • Vă mulțumim frumos pt seriozitate. Sunteți niște oameni deosebiți. Recomand cu incredere această firmă!!! Vă mulțumim frumos încă o dată pt seriozitatea și promptitudinea de care ați dat dovadă. Multă sănătate!

   Simona Zino Avatar Simona Zino
   25 noiembrie 2020
  • Am folosit serviciile de repatriere din Clermont-Ferrand, Franta, oferite de firma SC Omega Servicii Funerare SRL in iunie 2023. Am contactat mai multe firme din tara care ofereau astfel de servicii si dupa o foarte atenta selectie, in final, am decis sa colaboram pentru acest serviciu cu Domnul Paul Marius Pop, reprezentant al SC Omega Servicii Funerare SRL din urmatoarele motive: 1. Site-ul companiei contine informatii detaliate legate de aceasta activitate de repatriere a celui decedat, care sunt in total acord cu informatiile de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE) referitor la activitatea de repatriere a persoanelor decedate in strainatate; 2. Empatia, claritatea, conciziunea si exactitatea raspunsurilor primite la intrebarile mele legate de actiunea de repatriere a decedatului din familia noastra, atat pe mesaje e-mail cat si telefonic; 3. Dorind sa ma asigur, 100%, ca totul va decurge in mod normal, conform celor discutate telefonic, am facut un drum de aprox. 400 km pana la Oradea pentru a-l cunoaste direct pe Dl. Pop, pentru a vedea masina cu care se va face repatrierea si a vedea calitatea sicriului in care urma sa se transporte decedatul. Am decis atunci, pe moment, sa achit in avans costuriel repatrierii deoarece am intalnit un om corect, onest, cinstit, empatic si profesionist in acest domeniu de activitate. Am primit cu acesta ocazie si factura pentru serviciile care urmau sa ne fie prestate.; 4. Costurile solicitate de Omega Servicii Funerare, pentru repatrierea rudei decedate din Franta, au fost cu intre 9-20% mai mici decat la celelalte firme contactate initial. Multumim pe aceasta cale pentru serviciile oferite care au intrecut asteptarile noastre, a tuturor celor din familie. Recomand cu totala incredere firma pentru astfel de activitati de repatriere decedati. Mircea RIF, Timisoara Iunie 2023

   Mircea Rif Avatar Mircea Rif
   22 iunie 2023

  Apelează-ne. Consultanță gratuită Non-Stop!

  Un aspect diferit este însă când decesul are loc în Viena. În această situație o parte din documente sunt eliberate de către firma de pompe funebre a orașului. Aceasta va fi și firma care va desemna un reprezentant să vină la spital la închiderea sicriului sau va solicita firmei noastre să transportăm sicriul cu persoana neînsuflețită la sediul societății lor în vederea sigilării acestuia.

  În Austria, CERTIFICATUL DE DECES internațional nu trebuie să fie apostilat. Pe baza acestuia precum și pe baza celorlalte documente solicitate de către primăria localității unde persoana decedată a avut ultimul domiciliu se poate solicita un certificat de deces românesc. O altă variantă ar fi ca pe baza documentelor emise de autoritățile austriece la AMBASADA ROMÂNIEI, aceasta să emită certificatul de deces românesc.

  Aspecte care ține de taxe, costuri, cazuri particulare de repatriere a persoanelor decedate din Austria în România le putem discuta dacă ne contactați.

  Așadar, pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați, 24 h la tel : 00 40 757 102 103

  Sună-ne chiar acum. Non-Stop