Repatriere Decedati Austria

Pentru repatrierea decedaților din Austria este nevoie de obținerea documentelor necesare. Acestea, cu excepția orașului Viena, se obține de la autoritățile locale. Certificatul de deces este obligatoriul în demersul de repatriere decedați Austria și este emis fie de localitatea în care a avut loc decesul. Dar acesta poate să fie emis de localitatea unde persoana decedată are domiciliul (aceasta reprezintă o noutate majoră și e o situația unică în țările UE). Pașaportul mortuar este emis însă în mod obligatoriu de autoritățile desemnate în acest sens ale localității de unde are loc preluarea corpului neînsuflețit.

Servicii complete Repatriere Decedati Austria

Timpul pentru repatrierea decedaților din Austria

În general timpul în care poate avea loc repatrierea persoanei decedate este scurt. Societatea noastră de repatriere decedați se ocupă de formalitățile de repatriere decedați circa într-o singură zi urmând ca spre sfârșitul acesteia să și înceapă efectuarea transportului funerar.

Dacă însă este vorba de un deces care nu este cauzat de moarte naturală sau în circumstanțe necunoscute și poliția anchetează cazul, atunci orice formalitate în vederea repatrierii este blocată și nu poate fi efectuată. De obicei procurorul de caz dă liber la înhumarea trupului persoanei decedate în câteva zile de la deschiderea cazului.

Familia nu trebuie să fie prezentă sau să asiste personalul nostru în vederea repatrierii persoanei decedate, noi putând obține toate documentele necesare pentru repatriere (certificatul de deces internațional, pașaportul mortuar).

 • Recomand!! Sunt niste oameni deosebiti.

  thumb Sorina Flo
  25 noiembrie 2019

  Seriozitate maximă, ireproșabil, oameni minunați !!! Dumnezeu să vă binecuvânteze !!!

  thumb Julius Cezar
  24 noiembrie 2022

  Ne-au fost recomandati de cineva si am fost foarte multumiti de ei. E un moment de doliu care e deja foarte dificil si care a fost mult mai complicat din cauza crizei sanitare. Am avut noroc sa reusim sa organizam repatrierea chiar in conditiile astea datorita Omega repatrieri. Le multumim mult pentru ajutor.

  thumb Remus Tirdea
  25 noiembrie 2020
 • Profesionalism și compasiune.

  thumb Ramona Tudor
  25 iulie 2022

  Profesionalism, seriozitate, absolut nimic de reprosat. Recomand!

  thumb Ioana Vaduvescu
  25 octombrie 2022

  Promptitudine si calitate in oferta serviciilor

  thumb petre doinita
  25 noiembrie 2020
 • Oameni adevărați…cu latura umană ce depășește peste așteptări latura financiară! Punctualitate, seriozitate, eficiență, profesionalism…sunt doar câteva dintre calități! Recomand fără nici cea mai mică ezitare!

  thumb Simona Lazar
  25 noiembrie 2020

  Doresc să mulțumesc serviciilor Funerarii Omega din Oradea, în particular Domnului Paul, pentru profesionalismul, empatia, atenția la cele mai mici detalii și disponibilitatea pentru serviciile de repatrieri din Elveția în România. Totul sa desfășurat perfect și mai mult decât în conformitate cu cele discutate la Telefon. Cu deosebită Stimă.

  thumb Tiberius Ioan Certejan
  25 septembrie 2022

  Vă mulțumim frumos pt seriozitate. Sunteți niște oameni deosebiți. Recomand cu incredere această firmă!!! Vă mulțumim frumos încă o dată pt seriozitatea și promptitudinea de care ați dat dovadă. Multă sănătate!

  thumb Simona Zino
  25 noiembrie 2020
 • Super colaborare, au stiut sa raspunda la toate intrebarile noastre. Demersurile au fost destul de rapide. Totul a decurs foarte bine. Recomand!

  thumb Ana Gavris
  25 iunie 2022

  Servicii foarte bune, recomand!

  thumb Dan Moldovan
  25 noiembrie 2021

  Recomand cu cea mai mare încredere….o echipă de oameni minunați și profesioniști

  thumb Anca Tirla
  25 noiembrie 2019
 • Recomand cu toata caldura.

  thumb Lia Florut
  25 noiembrie 2019

  Servicii excelente! Am folosit compania pentru repatrierea tatalui meu din Belgia, iar compania a intermediat procesul extraordinar. Multumim pentru sprijinul acordat in acele momente tragice pentru familia noastra!

  thumb Dana Ureche
  25 noiembrie 2021

  Numai cuvinte de lauda la adresa lor.Datorita lor mama noastră a fost repatriata în mijlocul pandemiei.. Un lucru imposibil devenit posibil,. Niște oameni minunați, Onești si cu foarte bun simț. Va mulțumesc încă o data pentru tot ajutorul și răbdarea acordata.. 🙏🙏🙏

  thumb d g
  25 noiembrie 2020
 • Recomand!

  thumb Carmen Borbely
  25 noiembrie 2020

  Very professional company and extremely serios and competent people to ensure the family overcomes such an unhappy moment, very well documented, good advice all along and very reactive 24h a day when contacted. Impeccable service of repatriation, legal papers, transport, every detail is taken care of. Highly recommended. Many thanks again to Paul and Gabi.

  thumb MONICA FLORID
  25 noiembrie 2021

  Recomand cu caldura aceasta echipa niste oameni minunati care stiu sa discute cu oameni indurerati care nu pun pe primul loc banii ce incearca sa ajute familiile in clipe grele le multumesc din tot sufletul si nu in ultimul rind pretu accesibil o sa ii recomand toata viata le multumesc pentru tot .Dumnezeu sa-i ajute lor si familiilor toata viata sa mai poata ajuta si sfatui si alte familii indurerate.

  thumb Ultra Entertainment™
  25 noiembrie 2020
 • O echipa de profesionisti de nota 10. Aveam nevoie urgent sa aduc trupul sotului meu in țară si am apelat la aceasta firma pe care am ales-o la intamplare de pe net. S-au descurcat exemplar in privinta actelor, au fost foarte punctuali si foarte corecti in ceea ce priveste pretul. In pretul lor intra nu doar transportul, ci si toate accesoriile necesare inhumarii (sicriu special de zinc, cruce, acte de repatriere). Le mulțumesc pentru ajutor si ii recomand cu incredere.

  thumb Simona – Evelina Costache
  11 noiembrie 2022

  Recomand cu încredere foarte serioși

  thumb Ionut Ungureanu
  25 noiembrie 2021

  Sunt unul din clienții care a avut bucuria sa lucreze cu acești oameni minunați. Jos pălăria pentru domnul Paul si echipei sale care au fost alături de mine pe tot parcursul acestui proces de repatriere. Tatăl meu a decedat în Franța iar dumnealor l-au adus intact acasă. Foarte grijulii, cu bun simț, fără cheltuieli surpriza, profesionali, plini de compasiune. Le mulțumesc cu această ocazie.

  thumb MARIAN PRISTAVU
  25 octombrie 2022
 • Va multumesc din suflet pt tot ! M ati ajutat foarte mult si chiar va recomand celor care au nevoie de dumneavoastra !

  thumb Stefania Stefi
  25 noiembrie 2021

  Mulțumim mult de ajutor!

  thumb Roxy Nucu
  25 noiembrie 2020

  O firmă foarte serioasa cu oameni minunați și cu suflet mare ! Le mulțumesc pentru tot sprijinul fizic și moral ce ni l-au oferit ..apelați cu încredere la aceasta firma .nu veți fi dezamăgiți !

  thumb Georgiana Catana
  25 noiembrie 2021
 • Nam cuvinte de mulțumire bunica mea a decedat în timpul pandemie in anglia,mulțumesc agenție in primul rand dl-paul ați fost atât de răbdători…❤️

  thumb sali beiha
  25 noiembrie 2020

  Am avut nevoie de ajutor in repatrierea sotului decedat in Franta. Totul a fost bine sincronizat, multumiri firmei .

  thumb iuliana roman
  25 iulie 2022

  Foarte rapid si simplu.

  thumb George Berendei
  25 noiembrie 2020
 • Chiar dacă am trecut printr-un mare necaz în familie,firma d nului Paul ne-a fost alături atât din punct de vedere sufletesc cât și din punct de vedere logistic. Toate acestea denotă profesionalism și ii recomandăm cu încredere!

  thumb IOAN TEGLAS
  25 noiembrie 2021

  Recomand cu incredere. O firma serioasa, care va sta la dispozitie la orice ora din zi si noapte, rapid si bun. Numai cuvinte de lauda. Multumesc inca odata pentru tot.

  thumb Alina Krasniqi
  25 decembrie 2021

  Recomand cu incredere. Sunt niște oameni minunați! Încă odată va mulțumesc din tot sufletul!

  thumb Florin-Gabriel Cotcoruș
  25 noiembrie 2020

Apelează-ne. Consultanță gratuită Non-Stop!

Un aspect diferit este însă când decesul are loc în Viena. În această situație o parte din documente sunt eliberate de către firma de pompe funebre a orașului. Aceasta va fi și firma care va desemna un reprezentant să vină la spital la închiderea sicriului sau va solicita firmei noastre să transportăm sicriul cu persoana neînsuflețită la sediul societății lor în vederea sigilării acestuia.

În Austria, CERTIFICATUL DE DECES internațional nu trebuie să fie apostilat. Pe baza acestuia precum și pe baza celorlalte documente solicitate de către primăria localității unde persoana decedată a avut ultimul domiciliu se poate solicita un certificat de deces românesc. O altă variantă ar fi ca pe baza documentelor emise de autoritățile austriece la AMBASADA ROMÂNIEI, aceasta să emită certificatul de deces românesc.

Aspecte care ține de taxe, costuri, cazuri particulare de repatriere a persoanelor decedate din Austria în România le putem discuta dacă ne contactați.

Așadar, pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați, 24 h la tel : 00 40 757 102 103

Sună-ne chiar acum. Non-Stop