Repatriere Decedati Austria

Pentru repatrierea decedaților din Austria este nevoie de obținerea documentelor necesare. Acestea, cu excepția orașului Viena, se obține de la autoritățile locale. Certificatul de deces este obligatoriul în demersul de repatriere decedați Austria și este emis fie de localitatea în care a avut loc decesul. Dar acesta poate să fie emis de localitatea unde persoana decedată are domiciliul (aceasta reprezintă o noutate majoră și e o situația unică în țările UE). Pașaportul mortuar este emis însă în mod obligatoriu de autoritățile desemnate în acest sens ale localității de unde are loc preluarea corpului neînsuflețit.

Servicii complete Repatriere Decedati Austria

Timpul pentru repatrierea decedaților din Austria

În general timpul în care poate avea loc repatrierea persoanei decedate este scurt. Societatea noastră de repatriere decedați se ocupă de formalitățile de repatriere decedați circa într-o singură zi urmând ca spre sfârșitul acesteia să și înceapă efectuarea transportului funerar.

Dacă însă este vorba de un deces care nu este cauzat de moarte naturală sau în circumstanțe necunoscute și poliția anchetează cazul, atunci orice formalitate în vederea repatrierii este blocată și nu poate fi efectuată. De obicei procurorul de caz dă liber la înhumarea trupului persoanei decedate în câteva zile de la deschiderea cazului.

Familia nu trebuie să fie prezentă sau să asiste personalul nostru în vederea repatrierii persoanei decedate, noi putând obține toate documentele necesare pentru repatriere (certificatul de deces internațional, pașaportul mortuar).

 • Seriozitate maximă, ireproșabil, oameni minunați !!! Dumnezeu să vă binecuvânteze !!!

  Julius Cezar Avatar Julius Cezar
  24 noiembrie 2022

  Recomand!! Sunt niste oameni deosebiti.

  Sorina Flo Avatar Sorina Flo
  25 noiembrie 2019

  O firma foarte serioasă! S-au ocupat de toate actele, de absolut tot! Am plătit un serviciu in plus, au fost foarre corecți și ne-au trimis repede bănutii înapoi! Recomand!

  Larisa Arghir Avatar Larisa Arghir
  25 noiembrie 2020
 • O firmă foarte serioasa cu oameni minunați și cu suflet mare ! Le mulțumesc pentru tot sprijinul fizic și moral ce ni l-au oferit ..apelați cu încredere la aceasta firma .nu veți fi dezamăgiți !

  Georgiana Catana Avatar Georgiana Catana
  25 noiembrie 2021

  Very professional company and extremely serios and competent people to ensure the family overcomes such an unhappy moment, very well documented, good advice all along and very reactive 24h a day when contacted. Impeccable service of repatriation, legal papers, transport, every detail is taken care of. Highly recommended. Many thanks again to Paul and Gabi.

  MONICA FLORID Avatar MONICA FLORID
  25 noiembrie 2021

  O echipă excelentă! Recomand!

  I. Georgescu Avatar I. Georgescu
  25 noiembrie 2015
 • Chiar dacă am trecut printr-un mare necaz în familie,firma d nului Paul ne-a fost alături atât din punct de vedere sufletesc cât și din punct de vedere logistic. Toate acestea denotă profesionalism și ii recomandăm cu încredere!

  IOAN TEGLAS Avatar IOAN TEGLAS
  25 noiembrie 2021

  O echipa de profesionisti de nota 10. Aveam nevoie urgent sa aduc trupul sotului meu in țară si am apelat la aceasta firma pe care am ales-o la intamplare de pe net. S-au descurcat exemplar in privinta actelor, au fost foarte punctuali si foarte corecti in ceea ce priveste pretul. In pretul lor intra nu doar transportul, ci si toate accesoriile necesare inhumarii (sicriu special de zinc, cruce, acte de repatriere). Le mulțumesc pentru ajutor si ii recomand cu incredere.

  Simona - Evelina Costache Avatar Simona – Evelina Costache
  11 noiembrie 2022

  Servicii excelente! Am folosit compania pentru repatrierea tatalui meu din Belgia, iar compania a intermediat procesul extraordinar. Multumim pentru sprijinul acordat in acele momente tragice pentru familia noastra!

  Dana Ureche Avatar Dana Ureche
  25 noiembrie 2021
 • Recomand!

  Carmen Borbely Avatar Carmen Borbely
  25 noiembrie 2020

  Super colaborare, au stiut sa raspunda la toate intrebarile noastre. Demersurile au fost destul de rapide. Totul a decurs foarte bine. Recomand!

  Ana Gavris Avatar Ana Gavris
  25 iunie 2022

  Ne-au fost recomandati de cineva si am fost foarte multumiti de ei. E un moment de doliu care e deja foarte dificil si care a fost mult mai complicat din cauza crizei sanitare. Am avut noroc sa reusim sa organizam repatrierea chiar in conditiile astea datorita Omega repatrieri. Le multumim mult pentru ajutor.

  Remus Tirdea Avatar Remus Tirdea
  25 noiembrie 2020
 • Recomand cu incredere! Am contactat aceasta firma tocmai din Iasi pentru o repatriere din Germania. Dumnealor aveau recomandari excelente. Aceste aspecte s-au confimat; preturi mici, disponibilitate maxima, responsabilitate si respect!

  Ancuța-Maria Goian Avatar Ancuța-Maria Goian
  25 noiembrie 2020

  Nam cuvinte de mulțumire bunica mea a decedat în timpul pandemie in anglia,mulțumesc agenție in primul rand dl-paul ați fost atât de răbdători…❤️

  sali beiha Avatar sali beiha
  25 noiembrie 2020

  Doresc să mulțumesc serviciilor Funerarii Omega din Oradea, în particular Domnului Paul, pentru profesionalismul, empatia, atenția la cele mai mici detalii și disponibilitatea pentru serviciile de repatrieri din Elveția în România. Totul sa desfășurat perfect și mai mult decât în conformitate cu cele discutate la Telefon. Cu deosebită Stimă.

  Tiberius Ioan Certejan Avatar Tiberius Ioan Certejan
  25 septembrie 2022
 • Recomand cu incredere. O firma serioasa, care va sta la dispozitie la orice ora din zi si noapte, rapid si bun. Numai cuvinte de lauda. Multumesc inca odata pentru tot.

  Alina Krasniqi Avatar Alina Krasniqi
  25 decembrie 2021

  Va multumesc din suflet pt tot ! M ati ajutat foarte mult si chiar va recomand celor care au nevoie de dumneavoastra !

  Stefania Stefi Avatar Stefania Stefi
  25 noiembrie 2021

  Recomandăm cu toată încrederea! Mulțumim pentru tot sprijinul acordat, pentru empatie, implicare, promptitudine! Repatrierea din Belgia, documentația, asigurarea cheltuielilor auxiliare, vestimentația, comunicarea continuă, totul a fost asigurat cu deosebită implicare!

  Departament Office Avatar Departament Office
  25 aprilie 2022
 • Foarte rapid si simplu.

  George Berendei Avatar George Berendei
  25 noiembrie 2020

  Mereu acolo când ai nevoie! 💕

  Claudia Balta Avatar Claudia Balta
  25 noiembrie 2021

  Recomand cu toata caldura.

  Lia Florut Avatar Lia Florut
  25 noiembrie 2019
 • Am avut nevoie de ajutor in repatrierea sotului decedat in Franta. Totul a fost bine sincronizat, multumiri firmei .

  iuliana roman Avatar iuliana roman
  25 iulie 2022

  Recomand cu incredere. Sunt niște oameni minunați! Încă odată va mulțumesc din tot sufletul!

  Florin-Gabriel Cotcoruș Avatar Florin-Gabriel Cotcoruș
  25 noiembrie 2020

  Numai cuvinte de lauda la adresa lor.Datorita lor mama noastră a fost repatriata în mijlocul pandemiei.. Un lucru imposibil devenit posibil,. Niște oameni minunați, Onești si cu foarte bun simț. Va mulțumesc încă o data pentru tot ajutorul și răbdarea acordata.. 🙏🙏🙏

  d g Avatar d g
  25 noiembrie 2020
 • A fost cea mai buna alegere pe care am putut sa o fac. Oameni cu adevarat speciali, empatici si de mare ajutor. Va multumesc pentru tot

  Alexandra Dudau Avatar Alexandra Dudau
  25 noiembrie 2020

  Promptitudine si calitate in oferta serviciilor

  petre doinita Avatar petre doinita
  25 noiembrie 2020

  Am contactat aceasta firma prin intermediul internetului si ii recomand cu drag. Multumesc echipei in special domnului Paul care ne-a vorbit cu cadura și răbdare in orice moment la orice ora foarte prompt si ni l-au adus pe cumnatul meu din Belgia in foarte scurt timp rezolvand actele si tot ce a fost nevoie. L-am simtit ca pe un prieten care ma simte cu noi si ne ajuta.

  Alina Lupastean Avatar Alina Lupastean
  25 decembrie 2021
 • Profesionalism, seriozitate, absolut nimic de reprosat. Recomand!

  Ioana Vaduvescu Avatar Ioana Vaduvescu
  25 octombrie 2022

  Firma Omega a dat dovada de un profesionalism desăvârșit în cazul unei repatrieri din Germania. Recomand cu încredere și menționez ca punctualitatea și seriozitatea sunt cuvintele de ordine ale acestei firme. Vă mulțumesc pentru serviciile de calitate.

  lazarescu razvan mihai Avatar lazarescu razvan mihai
  23 noiembrie 2022

  Seriozitate maxima din partea companiei nota 10+.. mulțumim mult!!

  Gabriel Nastase Avatar Gabriel Nastase
  25 noiembrie 2021

Apelează-ne. Consultanță gratuită Non-Stop!

Un aspect diferit este însă când decesul are loc în Viena. În această situație o parte din documente sunt eliberate de către firma de pompe funebre a orașului. Aceasta va fi și firma care va desemna un reprezentant să vină la spital la închiderea sicriului sau va solicita firmei noastre să transportăm sicriul cu persoana neînsuflețită la sediul societății lor în vederea sigilării acestuia.

În Austria, CERTIFICATUL DE DECES internațional nu trebuie să fie apostilat. Pe baza acestuia precum și pe baza celorlalte documente solicitate de către primăria localității unde persoana decedată a avut ultimul domiciliu se poate solicita un certificat de deces românesc. O altă variantă ar fi ca pe baza documentelor emise de autoritățile austriece la AMBASADA ROMÂNIEI, aceasta să emită certificatul de deces românesc.

Aspecte care ține de taxe, costuri, cazuri particulare de repatriere a persoanelor decedate din Austria în România le putem discuta dacă ne contactați.

Așadar, pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați, 24 h la tel : 00 40 757 102 103

Sună-ne chiar acum. Non-Stop