Repatriere Decedati Italia

Echipa noastră Omega Repatriere Decedați efectuează servicii de repatriere decedați Italia oriunde în România. Experiența pe care o avem în domeniul repatrierii persoanelor decedate ne recomandă familiilor care trec prin durerea despărțirii de cineva drag și încă departe de casă. Asigurăm articolele necesare și transportul funerar al persoanei decedate în condiții decente, înțelegând, în parte e drept, durerea celor care se confruntă cu o astfel de situație.

Servicii complete Repatriere Decedati Italia

Durata repatriere Italia – România

În ceea ce privește timpul pentru o repatriere a unei persoane decedate din Italia în România putem vorbi de faptul că este nevoie de un timp de circa 2-3 zile în vederea eliberării documentelor necesare uneori chiar și mai mult. De aceea, pentru că situațiile pot să difere atât de mult, recomandăm familiilor care trec printr-un deces să contacteze o firmă de pompe funebre locală, italiană în așa fel încât aceasta să se ocupe de documentația necesară.

Evident, dacă e vorba de o anchetă medicală la mijloc timpul necesar repatrierii poate să crească destul de mult chiar și cu 1 săptămână.

Documentele necesare repatrierii persoanelor decedate din Italia sunt în principal CERTIFICATUL DE DECES internațional și pașaportul mortuar. În vederea transcrierii certificatului de deces internațional într-unul românesc este necesară apostilarea acestui document sau, fără apostilare, pe baza extrasului multilingvic. AMBASADA ROMÂNIEI sau secțiile sale consulare pot să emită pe baza documentelor de deces italiene un certificat de deces românesc.

În ceea ce privește COSTUL de repatriere a persoanelor decedate acesta variază în funcție de locația în care a avut loc decesul. Însă societatea noastră caută în permanență să mențină și să reducă costurile într-un raport preț-calitate cât mai optim, înțelegând spre exemplu siguranța pe care clientul trebuie să o aibă că mașina care s-a angajat în transportul funerar are un risc minim de defecțiuni.

Pentru informații mai multe vă rugăm să ne contactați, non stop,  la  00 40 757 102 103
Servicii Funerare Non-Stop PREȚURI CORECTE