Repatriere Decedati Italia

Echipa noastră Omega Repatriere Decedați efectuează servicii de repatriere decedați Italia oriunde în România. Experiența pe care o avem în domeniul repatrierii persoanelor decedate ne recomandă familiilor care trec prin durerea despărțirii de cineva drag și încă departe de casă. Asigurăm articolele necesare și transportul funerar al persoanei decedate în condiții decente, înțelegând, în parte e drept, durerea celor care se confruntă cu o astfel de situație.

Servicii complete Repatriere Decedati Italia

Durata repatriere Italia – România

În ceea ce privește timpul pentru o repatriere a unei persoane decedate din Italia în România putem vorbi de faptul că este nevoie de un timp de circa 2-3 zile în vederea eliberării documentelor necesare uneori chiar și mai mult. De aceea, pentru că situațiile pot să difere atât de mult, recomandăm familiilor care trec printr-un deces să contacteze o firmă de pompe funebre locală, italiană în așa fel încât aceasta să se ocupe de documentația necesară.

Evident, dacă e vorba de o anchetă medicală la mijloc timpul necesar repatrierii poate să crească destul de mult chiar și cu 1 săptămână.

Documentele necesare repatrierii persoanelor decedate din Italia sunt în principal CERTIFICATUL DE DECES internațional și pașaportul mortuar. În vederea transcrierii certificatului de deces internațional într-unul românesc este necesară apostilarea acestui document sau, fără apostilare, pe baza extrasului multilingvic. AMBASADA ROMÂNIEI sau secțiile sale consulare pot să emită pe baza documentelor de deces italiene un certificat de deces românesc.

În ceea ce privește COSTUL de repatriere a persoanelor decedate acesta variază în funcție de locația în care a avut loc decesul. Însă societatea noastră caută în permanență să mențină și să reducă costurile într-un raport preț-calitate cât mai optim, înțelegând spre exemplu siguranța pe care clientul trebuie să o aibă că mașina care s-a angajat în transportul funerar are un risc minim de defecțiuni.

Pentru informații mai multe vă rugăm să ne contactați, non stop,  la  00 40 757 102 103

 • Profesionalism și compasiune.

  Ramona Tudor Avatar Ramona Tudor
  25 iulie 2022

  Vă mulțumim frumos pt seriozitate. Sunteți niște oameni deosebiți. Recomand cu incredere această firmă!!! Vă mulțumim frumos încă o dată pt seriozitatea și promptitudinea de care ați dat dovadă. Multă sănătate!

  Simona Zino Avatar Simona Zino
  25 noiembrie 2020

  Seriozitate maximă, ireproșabil, oameni minunați !!! Dumnezeu să vă binecuvânteze !!!

  Julius Cezar Avatar Julius Cezar
  24 noiembrie 2022
 • Va multumesc din suflet pt tot ! M ati ajutat foarte mult si chiar va recomand celor care au nevoie de dumneavoastra !

  Stefania Stefi Avatar Stefania Stefi
  25 noiembrie 2021

  Recomand!

  Carmen Borbely Avatar Carmen Borbely
  25 noiembrie 2020

  Promptitudine si calitate in oferta serviciilor

  petre doinita Avatar petre doinita
  25 noiembrie 2020
 • Recomand cu toata caldura.

  Lia Florut Avatar Lia Florut
  25 noiembrie 2019

  Oameni adevărați…cu latura umană ce depășește peste așteptări latura financiară! Punctualitate, seriozitate, eficiență, profesionalism…sunt doar câteva dintre calități! Recomand fără nici cea mai mică ezitare!

  Simona Lazar Avatar Simona Lazar
  25 noiembrie 2020

  A fost cea mai buna alegere pe care am putut sa o fac. Oameni cu adevarat speciali, empatici si de mare ajutor. Va multumesc pentru tot

  Alexandra Dudau Avatar Alexandra Dudau
  25 noiembrie 2020
 • Recomand cu caldura aceasta echipa niste oameni minunati care stiu sa discute cu oameni indurerati care nu pun pe primul loc banii ce incearca sa ajute familiile in clipe grele le multumesc din tot sufletul si nu in ultimul rind pretu accesibil o sa ii recomand toata viata le multumesc pentru tot .Dumnezeu sa-i ajute lor si familiilor toata viata sa mai poata ajuta si sfatui si alte familii indurerate.

  Ultra Entertainment™ Avatar Ultra Entertainment™
  25 noiembrie 2020

  Ne-au fost recomandati de cineva si am fost foarte multumiti de ei. E un moment de doliu care e deja foarte dificil si care a fost mult mai complicat din cauza crizei sanitare. Am avut noroc sa reusim sa organizam repatrierea chiar in conditiile astea datorita Omega repatrieri. Le multumim mult pentru ajutor.

  Remus Tirdea Avatar Remus Tirdea
  25 noiembrie 2020

  Recomand cu incredere. O firma serioasa, care va sta la dispozitie la orice ora din zi si noapte, rapid si bun. Numai cuvinte de lauda. Multumesc inca odata pentru tot.

  Alina Krasniqi Avatar Alina Krasniqi
  25 decembrie 2021
 • O firmă foarte serioasa cu oameni minunați și cu suflet mare ! Le mulțumesc pentru tot sprijinul fizic și moral ce ni l-au oferit ..apelați cu încredere la aceasta firma .nu veți fi dezamăgiți !

  Georgiana Catana Avatar Georgiana Catana
  25 noiembrie 2021

  Nam cuvinte de mulțumire bunica mea a decedat în timpul pandemie in anglia,mulțumesc agenție in primul rand dl-paul ați fost atât de răbdători…❤️

  sali beiha Avatar sali beiha
  25 noiembrie 2020

  Recomand!! Sunt niste oameni deosebiti.

  Sorina Flo Avatar Sorina Flo
  25 noiembrie 2019
 • Recomand cu încredere foarte serioși

  Ionut Ungureanu Avatar Ionut Ungureanu
  25 noiembrie 2021

  I would like to thank you for your great service. Everything went well as promised.You gave us a releif at the most difficult time. Thank you all.

  HASAN BAKIMCI Avatar HASAN BAKIMCI
  25 noiembrie 2021

  Mulțumim mult de ajutor!

  Roxy Nucu Avatar Roxy Nucu
  25 noiembrie 2020
 • Seriozitate maxima din partea companiei nota 10+.. mulțumim mult!!

  Gabriel Nastase Avatar Gabriel Nastase
  25 noiembrie 2021

  Mereu acolo când ai nevoie! 💕

  Claudia Balta Avatar Claudia Balta
  25 noiembrie 2021

  Chiar dacă am trecut printr-un mare necaz în familie,firma d nului Paul ne-a fost alături atât din punct de vedere sufletesc cât și din punct de vedere logistic. Toate acestea denotă profesionalism și ii recomandăm cu încredere!

  IOAN TEGLAS Avatar IOAN TEGLAS
  25 noiembrie 2021
 • Servicii excelente! Am folosit compania pentru repatrierea tatalui meu din Belgia, iar compania a intermediat procesul extraordinar. Multumim pentru sprijinul acordat in acele momente tragice pentru familia noastra!

  Dana Ureche Avatar Dana Ureche
  25 noiembrie 2021

  Doresc să mulțumesc serviciilor Funerarii Omega din Oradea, în particular Domnului Paul, pentru profesionalismul, empatia, atenția la cele mai mici detalii și disponibilitatea pentru serviciile de repatrieri din Elveția în România. Totul sa desfășurat perfect și mai mult decât în conformitate cu cele discutate la Telefon. Cu deosebită Stimă.

  Tiberius Ioan Certejan Avatar Tiberius Ioan Certejan
  25 septembrie 2022

  O firma foarte serioasă! S-au ocupat de toate actele, de absolut tot! Am plătit un serviciu in plus, au fost foarre corecți și ne-au trimis repede bănutii înapoi! Recomand!

  Larisa Arghir Avatar Larisa Arghir
  25 noiembrie 2020
 • Am contactat aceasta firma prin intermediul internetului si ii recomand cu drag. Multumesc echipei in special domnului Paul care ne-a vorbit cu cadura și răbdare in orice moment la orice ora foarte prompt si ni l-au adus pe cumnatul meu din Belgia in foarte scurt timp rezolvand actele si tot ce a fost nevoie. L-am simtit ca pe un prieten care ma simte cu noi si ne ajuta.

  Alina Lupastean Avatar Alina Lupastean
  25 decembrie 2021

  Servicii foarte bune, recomand!

  Dan Moldovan Avatar Dan Moldovan
  25 noiembrie 2021

  Recomand cu cea mai mare încredere….o echipă de oameni minunați și profesioniști

  Anca Tirla Avatar Anca Tirla
  25 noiembrie 2019
 • Sunt unul din clienții care a avut bucuria sa lucreze cu acești oameni minunați. Jos pălăria pentru domnul Paul si echipei sale care au fost alături de mine pe tot parcursul acestui proces de repatriere. Tatăl meu a decedat în Franța iar dumnealor l-au adus intact acasă. Foarte grijulii, cu bun simț, fără cheltuieli surpriza, profesionali, plini de compasiune. Le mulțumesc cu această ocazie.

  MARIAN PRISTAVU Avatar MARIAN PRISTAVU
  25 octombrie 2022

  Recomand cu incredere. Sunt niște oameni minunați! Încă odată va mulțumesc din tot sufletul!

  Florin-Gabriel Cotcoruș Avatar Florin-Gabriel Cotcoruș
  25 noiembrie 2020

  Am avut nevoie de ajutor in repatrierea sotului decedat in Franta. Totul a fost bine sincronizat, multumiri firmei .

  iuliana roman Avatar iuliana roman
  25 iulie 2022

Servicii Funerare Non-Stop PREȚURI CORECTE