Repatriere Decedati Italia

Echipa noastră Omega Repatriere Decedați efectuează servicii de repatriere decedați Italia oriunde în România. Experiența pe care o avem în domeniul repatrierii persoanelor decedate ne recomandă familiilor care trec prin durerea despărțirii de cineva drag și încă departe de casă. Asigurăm articolele necesare și transportul funerar al persoanei decedate în condiții decente, înțelegând, în parte e drept, durerea celor care se confruntă cu o astfel de situație.

Servicii complete Repatriere Decedati Italia

Durata repatriere Italia – România

În ceea ce privește timpul pentru o repatriere a unei persoane decedate din Italia în România putem vorbi de faptul că este nevoie de un timp de circa 2-3 zile în vederea eliberării documentelor necesare uneori chiar și mai mult. De aceea, pentru că situațiile pot să difere atât de mult, recomandăm familiilor care trec printr-un deces să contacteze o firmă de pompe funebre locală, italiană în așa fel încât aceasta să se ocupe de documentația necesară.

Evident, dacă e vorba de o anchetă medicală la mijloc timpul necesar repatrierii poate să crească destul de mult chiar și cu 1 săptămână.

Documentele necesare repatrierii persoanelor decedate din Italia sunt în principal CERTIFICATUL DE DECES internațional și pașaportul mortuar. În vederea transcrierii certificatului de deces internațional într-unul românesc este necesară apostilarea acestui document sau, fără apostilare, pe baza extrasului multilingvic. AMBASADA ROMÂNIEI sau secțiile sale consulare pot să emită pe baza documentelor de deces italiene un certificat de deces românesc.

În ceea ce privește COSTUL de repatriere a persoanelor decedate acesta variază în funcție de locația în care a avut loc decesul. Însă societatea noastră caută în permanență să mențină și să reducă costurile într-un raport preț-calitate cât mai optim, înțelegând spre exemplu siguranța pe care clientul trebuie să o aibă că mașina care s-a angajat în transportul funerar are un risc minim de defecțiuni.

Pentru informații mai multe vă rugăm să ne contactați, non stop,  la  00 40 757 102 103

 • Firma Omega a dat dovada de un profesionalism desăvârșit în cazul unei repatrieri din Germania. Recomand cu încredere și menționez ca punctualitatea și seriozitatea sunt cuvintele de ordine ale acestei firme. Vă mulțumesc pentru serviciile de calitate.

  lazarescu razvan mihai Avatar lazarescu razvan mihai
  23 noiembrie 2022
 • Nu am cuvinte de mulțumire.Santeti geniali.Ajutorul,calmul si empatia de care a-ti dat dovada mi-au indulcit putin necazul pierderii sotiei mele.Va urez numai bine!

  Iuliu Nicu Avatar Iuliu Nicu
  6 februarie 2024
 • Firmă serioasă, promptă, cu preturi avantajoase și oameni minunați în vreme de necaz ????.

  parus olimpia Avatar parus olimpia
  6 martie 2023
 • Recomandăm cu toată încrederea! Mulțumim pentru tot sprijinul acordat, pentru empatie, implicare, promptitudine! Repatrierea din Belgia, documentația, asigurarea cheltuielilor auxiliare, vestimentația, comunicarea continuă, totul a fost asigurat cu deosebită implicare!

  Departament Office Avatar Departament Office
  25 aprilie 2022
 • Oameni adevărați…cu latura umană ce depășește peste așteptări latura financiară! Punctualitate, seriozitate, eficiență, profesionalism…sunt doar câteva dintre calități! Recomand fără nici cea mai mică ezitare!

  Simona Lazar Avatar Simona Lazar
  25 noiembrie 2020
 • Recomand cu incredere. Sunt niște oameni minunați! Încă odată va mulțumesc din tot sufletul!

  Florin-Gabriel Cotcoruș Avatar Florin-Gabriel Cotcoruș
  25 noiembrie 2020
 • Am folosit serviciile de repatriere din Clermont-Ferrand, Franta, oferite de firma SC Omega Servicii Funerare SRL in iunie 2023. Am contactat mai multe firme din tara care ofereau astfel de servicii si dupa o foarte atenta selectie, in final, am decis sa colaboram pentru acest serviciu cu Domnul Paul Marius Pop, reprezentant al SC Omega Servicii Funerare SRL din urmatoarele motive: 1. Site-ul companiei contine informatii detaliate legate de aceasta activitate de repatriere a celui decedat, care sunt in total acord cu informatiile de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE) referitor la activitatea de repatriere a persoanelor decedate in strainatate; 2. Empatia, claritatea, conciziunea si exactitatea raspunsurilor primite la intrebarile mele legate de actiunea de repatriere a decedatului din familia noastra, atat pe mesaje e-mail cat si telefonic; 3. Dorind sa ma asigur, 100%, ca totul va decurge in mod normal, conform celor discutate telefonic, am facut un drum de aprox. 400 km pana la Oradea pentru a-l cunoaste direct pe Dl. Pop, pentru a vedea masina cu care se va face repatrierea si a vedea calitatea sicriului in care urma sa se transporte decedatul. Am decis atunci, pe moment, sa achit in avans costuriel repatrierii deoarece am intalnit un om corect, onest, cinstit, empatic si profesionist in acest domeniu de activitate. Am primit cu acesta ocazie si factura pentru serviciile care urmau sa ne fie prestate.; 4. Costurile solicitate de Omega Servicii Funerare, pentru repatrierea rudei decedate din Franta, au fost cu intre 9-20% mai mici decat la celelalte firme contactate initial. Multumim pe aceasta cale pentru serviciile oferite care au intrecut asteptarile noastre, a tuturor celor din familie. Recomand cu totala incredere firma pentru astfel de activitati de repatriere decedati. Mircea RIF, Timisoara Iunie 2023

  Mircea Rif Avatar Mircea Rif
  22 iunie 2023
 • Recomand!

  Carmen Borbely Avatar Carmen Borbely
  25 noiembrie 2020
 • Super colaborare, au stiut sa raspunda la toate intrebarile noastre. Demersurile au fost destul de rapide. Totul a decurs foarte bine. Recomand!

  Ana Gavris Avatar Ana Gavris
  25 iunie 2022
 • Vă mulțumim frumos pt seriozitate. Sunteți niște oameni deosebiți. Recomand cu incredere această firmă!!! Vă mulțumim frumos încă o dată pt seriozitatea și promptitudinea de care ați dat dovadă. Multă sănătate!

  Simona Zino Avatar Simona Zino
  25 noiembrie 2020

Servicii Funerare Non-Stop PREȚURI CORECTE