Repatriere Decedati Italia

Echipa noastră Omega Repatriere Decedați efectuează servicii de repatriere decedați Italia oriunde în România. Experiența pe care o avem în domeniul repatrierii persoanelor decedate ne recomandă familiilor care trec prin durerea despărțirii de cineva drag și încă departe de casă. Asigurăm articolele necesare și transportul funerar al persoanei decedate în condiții decente, înțelegând, în parte e drept, durerea celor care se confruntă cu o astfel de situație.

Servicii complete Repatriere Decedati Italia

Durata repatriere Italia – România

În ceea ce privește timpul pentru o repatriere a unei persoane decedate din Italia în România putem vorbi de faptul că este nevoie de un timp de circa 2-3 zile în vederea eliberării documentelor necesare uneori chiar și mai mult. De aceea, pentru că situațiile pot să difere atât de mult, recomandăm familiilor care trec printr-un deces să contacteze o firmă de pompe funebre locală, italiană în așa fel încât aceasta să se ocupe de documentația necesară.

Evident, dacă e vorba de o anchetă medicală la mijloc timpul necesar repatrierii poate să crească destul de mult chiar și cu 1 săptămână.

Documentele necesare repatrierii persoanelor decedate din Italia sunt în principal CERTIFICATUL DE DECES internațional și pașaportul mortuar. În vederea transcrierii certificatului de deces internațional într-unul românesc este necesară apostilarea acestui document sau, fără apostilare, pe baza extrasului multilingvic. AMBASADA ROMÂNIEI sau secțiile sale consulare pot să emită pe baza documentelor de deces italiene un certificat de deces românesc.

În ceea ce privește COSTUL de repatriere a persoanelor decedate acesta variază în funcție de locația în care a avut loc decesul. Însă societatea noastră caută în permanență să mențină și să reducă costurile într-un raport preț-calitate cât mai optim, înțelegând spre exemplu siguranța pe care clientul trebuie să o aibă că mașina care s-a angajat în transportul funerar are un risc minim de defecțiuni.

Pentru informații mai multe vă rugăm să ne contactați, non stop,  la  00 40 757 102 103

 • O firmă foarte serioasa cu oameni minunați și cu suflet mare ! Le mulțumesc pentru tot sprijinul fizic și moral ce ni l-au oferit ..apelați cu încredere la aceasta firma .nu veți fi dezamăgiți !

  thumb Georgiana Catana
  25 noiembrie 2021

  Super colaborare, au stiut sa raspunda la toate intrebarile noastre. Demersurile au fost destul de rapide. Totul a decurs foarte bine. Recomand!

  thumb Ana Gavris
  25 iunie 2022

  Recomandăm cu toată încrederea! Mulțumim pentru tot sprijinul acordat, pentru empatie, implicare, promptitudine! Repatrierea din Belgia, documentația, asigurarea cheltuielilor auxiliare, vestimentația, comunicarea continuă, totul a fost asigurat cu deosebită implicare!

  thumb Departament Office
  25 aprilie 2022
 • I would like to thank you for your great service. Everything went well as promised.You gave us a releif at the most difficult time. Thank you all.

  thumb HASAN BAKIMCI
  25 noiembrie 2021

  Seriozitate maxima din partea companiei nota 10+.. mulțumim mult!!

  thumb Gabriel Nastase
  25 noiembrie 2021

  Am avut nevoie de ajutor in repatrierea sotului decedat in Franta. Totul a fost bine sincronizat, multumiri firmei .

  thumb iuliana roman
  25 iulie 2022
 • O echipa de profesionisti de nota 10. Aveam nevoie urgent sa aduc trupul sotului meu in țară si am apelat la aceasta firma pe care am ales-o la intamplare de pe net. S-au descurcat exemplar in privinta actelor, au fost foarte punctuali si foarte corecti in ceea ce priveste pretul. In pretul lor intra nu doar transportul, ci si toate accesoriile necesare inhumarii (sicriu special de zinc, cruce, acte de repatriere). Le mulțumesc pentru ajutor si ii recomand cu incredere.

  thumb Simona – Evelina Costache
  11 noiembrie 2022

  Chiar dacă am trecut printr-un mare necaz în familie,firma d nului Paul ne-a fost alături atât din punct de vedere sufletesc cât și din punct de vedere logistic. Toate acestea denotă profesionalism și ii recomandăm cu încredere!

  thumb IOAN TEGLAS
  25 noiembrie 2021

  Recomand cu incredere! Am contactat aceasta firma tocmai din Iasi pentru o repatriere din Germania. Dumnealor aveau recomandari excelente. Aceste aspecte s-au confimat; preturi mici, disponibilitate maxima, responsabilitate si respect!

  thumb Ancuța-Maria Goian
  25 noiembrie 2020
 • Recomand!! Sunt niste oameni deosebiti.

  thumb Sorina Flo
  25 noiembrie 2019

  Recomand cu încredere foarte serioși

  thumb Ionut Ungureanu
  25 noiembrie 2021

  Servicii foarte bune, recomand!

  thumb Dan Moldovan
  25 noiembrie 2021
 • Recomand cu cea mai mare încredere….o echipă de oameni minunați și profesioniști

  thumb Anca Tirla
  25 noiembrie 2019

  Promptitudine si calitate in oferta serviciilor

  thumb petre doinita
  25 noiembrie 2020

  O firma foarte serioasă! S-au ocupat de toate actele, de absolut tot! Am plătit un serviciu in plus, au fost foarre corecți și ne-au trimis repede bănutii înapoi! Recomand!

  thumb Larisa Arghir
  25 noiembrie 2020
 • Numai cuvinte de lauda la adresa lor.Datorita lor mama noastră a fost repatriata în mijlocul pandemiei.. Un lucru imposibil devenit posibil,. Niște oameni minunați, Onești si cu foarte bun simț. Va mulțumesc încă o data pentru tot ajutorul și răbdarea acordata.. 🙏🙏🙏

  thumb d g
  25 noiembrie 2020

  Recomand cu toata caldura.

  thumb Lia Florut
  25 noiembrie 2019

  O echipă excelentă! Recomand!

  thumb I. Georgescu
  25 noiembrie 2015
 • Seriozitate maximă, ireproșabil, oameni minunați !!! Dumnezeu să vă binecuvânteze !!!

  thumb Julius Cezar
  24 noiembrie 2022

  Va multumesc din suflet pt tot ! M ati ajutat foarte mult si chiar va recomand celor care au nevoie de dumneavoastra !

  thumb Stefania Stefi
  25 noiembrie 2021

  Recomand!

  thumb Carmen Borbely
  25 noiembrie 2020
 • Vă mulțumim frumos pt seriozitate. Sunteți niște oameni deosebiți. Recomand cu incredere această firmă!!! Vă mulțumim frumos încă o dată pt seriozitatea și promptitudinea de care ați dat dovadă. Multă sănătate!

  thumb Simona Zino
  25 noiembrie 2020

  A fost cea mai buna alegere pe care am putut sa o fac. Oameni cu adevarat speciali, empatici si de mare ajutor. Va multumesc pentru tot

  thumb Alexandra Dudau
  25 noiembrie 2020

  Mulțumim mult de ajutor!

  thumb Roxy Nucu
  25 noiembrie 2020
 • Recomand cu caldura aceasta echipa niste oameni minunati care stiu sa discute cu oameni indurerati care nu pun pe primul loc banii ce incearca sa ajute familiile in clipe grele le multumesc din tot sufletul si nu in ultimul rind pretu accesibil o sa ii recomand toata viata le multumesc pentru tot .Dumnezeu sa-i ajute lor si familiilor toata viata sa mai poata ajuta si sfatui si alte familii indurerate.

  thumb Ultra Entertainment™
  25 noiembrie 2020

  Mereu acolo când ai nevoie! 💕

  thumb Claudia Balta
  25 noiembrie 2021

  Foarte rapid si simplu.

  thumb George Berendei
  25 noiembrie 2020
 • Servicii excelente! Am folosit compania pentru repatrierea tatalui meu din Belgia, iar compania a intermediat procesul extraordinar. Multumim pentru sprijinul acordat in acele momente tragice pentru familia noastra!

  thumb Dana Ureche
  25 noiembrie 2021

  Recomand cu incredere. Sunt niște oameni minunați! Încă odată va mulțumesc din tot sufletul!

  thumb Florin-Gabriel Cotcoruș
  25 noiembrie 2020

  Oameni adevărați…cu latura umană ce depășește peste așteptări latura financiară! Punctualitate, seriozitate, eficiență, profesionalism…sunt doar câteva dintre calități! Recomand fără nici cea mai mică ezitare!

  thumb Simona Lazar
  25 noiembrie 2020

Servicii Funerare Non-Stop PREȚURI CORECTE