Costuri Repatriere Decedati

Costuri repatriere decedati - ce implică?

Costuri repatriere decedați: Omega Repatriere Decedați face un efort continuu de a reduce cât mai mult posibil costurile de repatriere decedați. În același timp lucrăm permanent la optimizarea tuturor cheltuielilor . Pentru oferta de preț pentru serviciile de repatriere ținem cont de mai mulți factori. Facem lucrul acesta pentru a da un preț convenabil pentru familia greu încercată.

Omega Funerare – comunicăm prețul de repatriere decedați cu toate serviciile și articolele funerare necesare incluse.

În formularea ofertei de preț ținem cont de gama completă de care clientul are nevoie. Ne străduim să îl înștiințăm cu privire la toate cheltuielile care ar putea interveni. Astfel familia are o imagine completă asupra întregii sume pe care trebuie să o plătească.

Costuri repatriere decedati - ce includ?

Fiind un domeniu particular de activitate, familia de multe ori solicită costul doar pentru anumite servicii. Ne străduim însă să explicăm exact toate aspectele implicate în repatriere. Familia nu se va găsi în situația de a fi obligată să plătească vreun serviciu de care să nu fi știut înainte de a contracta serviciile noastre.

Repatriere decedati preț – toate aspectele necesare:

– sicriul de lemn, special pentru transportul internațional

– dacă este sau nu necesar sicriu extra mare (pentru persoane ce cântăresc între 150 – 200 kg)

– sicriul de zinc sau plumb obligatoriu, purificator de aer (după caz)

– sigilarea sicriului, îmbrăcarea și îmbălsămarea persoanei decedate

– distanța dintre locul decesului și localitatea de destinație în țară

– costul necesar eliberării documentelor (perceput de autoritățile străine)

 • Profesionalism și compasiune.

  Ramona Tudor Avatar Ramona Tudor
  25 iulie 2022
 • Sunt unul din clienții care a avut bucuria sa lucreze cu acești oameni minunați. Jos pălăria pentru domnul Paul si echipei sale care au fost alături de mine pe tot parcursul acestui proces de repatriere. Tatăl meu a decedat în Franța iar dumnealor l-au adus intact acasă. Foarte grijulii, cu bun simț, fără cheltuieli surpriza, profesionali, plini de compasiune. Le mulțumesc cu această ocazie.

  MARIAN PRISTAVU Avatar MARIAN PRISTAVU
  25 octombrie 2022
 • Am contactat aceasta firma prin intermediul internetului si ii recomand cu drag. Multumesc echipei in special domnului Paul care ne-a vorbit cu cadura și răbdare in orice moment la orice ora foarte prompt si ni l-au adus pe cumnatul meu din Belgia in foarte scurt timp rezolvand actele si tot ce a fost nevoie. L-am simtit ca pe un prieten care ma simte cu noi si ne ajuta.

  Alina Lupastean Avatar Alina Lupastean
  25 decembrie 2021
 • Servicii excelente! Am folosit compania pentru repatrierea tatalui meu din Belgia, iar compania a intermediat procesul extraordinar. Multumim pentru sprijinul acordat in acele momente tragice pentru familia noastra!

  Dana Ureche Avatar Dana Ureche
  25 noiembrie 2021
 • Vreau sa va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru tata . Totul a fost IMPECABIL !!!????????????

  Marius Boboc Avatar Marius Boboc
  6 decembrie 2023
 • Servicii de inalta calitate si reactivitate exceptionala! Totul a fost organizat foarte rapid, impecabil si foarte eficient. Service de très haute qualité pour un rapatriement de la France très rapide. Une organisation impeccable et efficace.

  Daniela Muti Avatar Daniela Muti
  22 iunie 2023
 • Aceasta firma este profesionista.

  Ionica Ilioni Avatar Ionica Ilioni
  22 mai 2023
 • Recomand cu incredere firma foarte seriosi si bine organizati. Cei care aveni nevoie cand aveti un necar ei sunt cei mai buni.

  Tofan Bogdan Avatar Tofan Bogdan
  22 noiembrie 2022
 • Servicii foarte bune, recomand!

  Dan Moldovan Avatar Dan Moldovan
  25 noiembrie 2021
 • Foarte rapid si simplu.

  George Berendei Avatar George Berendei
  25 noiembrie 2020

Costuri repatriere decedati - situatii speciale

Situațiile de deces în străinătate sunt diferite, iar în anumite situații și în anumite țări ele diferă semnificativ. Voi exemplifica câteva situații care atrag după sine costuri în plus familiei:

În situația în care decesul a avut loc într-un accident, într-o localitate mică, iar decedatul este preluat și păstrat până la efectuarea repatrierii de către o firmă privată locală de pompe funebre. Situația aceasta este întâlnită mai des în Austria, Germania și Franța, când decesul are loc în localitățile mici. În aceste cazuri, familiei i se cere să plătească costul transportului de la locul accidentului la camera funerară privată precum și camera frigorifică, costuri ce pot varia de la 100 la 500-700 euro sau chiar mai mult în anumite cazuri. Acest lucru este reglementat legal de către fiecare stat, astfel că nu există nicio posibilitate ca familia să nu plătească și această sumă.

Anumite orașe au o politică de prețuri mai mare. Astfel costul eliberării documentelor necesare repatrierii persoanelor decedate este mai mare, ajungând și la valoarea de 200 euro (taxe percepute de autoritățile locale la eliberarea documentelor). Situația e întâlnită mai des în Germania și Belgia.

Omega Repatriere Decedați se străduiește să vă oferă la cerere imaginea completă a tuturor costurile și tarifelor necesare repatrierii unui decedat în funcție de situație.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Omega Repatriere Decedați:

00 40 757 102 103

Informațiile de aici au un caracter general și non-contractual. Pentru informații actualizate, precise și personalizate, vă rugăm să vă adresați instituțiilor abilitate. Accesând această pagină sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului nostru (pentru mai multe detalii, accesați secțiunea TERMENI ȘI CONDIȚII).