Costuri Repatriere Decedati

Costuri repatriere decedati - ce implică?

Costuri repatriere decedați: Omega Repatriere Decedați face un efort continuu de a reduce cât mai mult posibil costurile de repatriere decedați. În același timp lucrăm permanent la optimizarea tuturor cheltuielilor . Pentru oferta de preț pentru serviciile de repatriere ținem cont de mai mulți factori. Facem lucrul acesta pentru a da un preț convenabil pentru familia greu încercată.

Omega Funerare – comunicăm prețul de repatriere decedați cu toate serviciile și articolele funerare necesare incluse.

În formularea ofertei de preț ținem cont de gama completă de care clientul are nevoie. Ne străduim să îl înștiințăm cu privire la toate cheltuielile care ar putea interveni. Astfel familia are o imagine completă asupra întregii sume pe care trebuie să o plătească.

Costuri repatriere decedati - ce includ?

Fiind un domeniu particular de activitate, familia de multe ori solicită costul doar pentru anumite servicii. Ne străduim însă să explicăm exact toate aspectele implicate în repatriere. Familia nu se va găsi în situația de a fi obligată să plătească vreun serviciu de care să nu fi știut înainte de a contracta serviciile noastre.

Repatriere decedati preț – toate aspectele necesare:

– sicriul de lemn, special pentru transportul internațional

– dacă este sau nu necesar sicriu extra mare (pentru persoane ce cântăresc între 150 – 200 kg)

– sicriul de zinc sau plumb obligatoriu, purificator de aer (după caz)

– sigilarea sicriului, îmbrăcarea și îmbălsămarea persoanei decedate

– distanța dintre locul decesului și localitatea de destinație în țară

– costul necesar eliberării documentelor (perceput de autoritățile străine)

 • Vă mulțumim frumos pt seriozitate. Sunteți niște oameni deosebiți. Recomand cu incredere această firmă!!! Vă mulțumim frumos încă o dată pt seriozitatea și promptitudinea de care ați dat dovadă. Multă sănătate!

  Simona Zino Avatar Simona Zino
  25 noiembrie 2020

  Mulțumim mult de ajutor!

  Roxy Nucu Avatar Roxy Nucu
  25 noiembrie 2020

  Recomand cu caldura aceasta echipa niste oameni minunati care stiu sa discute cu oameni indurerati care nu pun pe primul loc banii ce incearca sa ajute familiile in clipe grele le multumesc din tot sufletul si nu in ultimul rind pretu accesibil o sa ii recomand toata viata le multumesc pentru tot .Dumnezeu sa-i ajute lor si familiilor toata viata sa mai poata ajuta si sfatui si alte familii indurerate.

  Ultra Entertainment™ Avatar Ultra Entertainment™
  25 noiembrie 2020
 • Doresc să mulțumesc serviciilor Funerarii Omega din Oradea, în particular Domnului Paul, pentru profesionalismul, empatia, atenția la cele mai mici detalii și disponibilitatea pentru serviciile de repatrieri din Elveția în România. Totul sa desfășurat perfect și mai mult decât în conformitate cu cele discutate la Telefon. Cu deosebită Stimă.

  Tiberius Ioan Certejan Avatar Tiberius Ioan Certejan
  25 septembrie 2022

  Servicii foarte bune, recomand!

  Dan Moldovan Avatar Dan Moldovan
  25 noiembrie 2021

  A fost cea mai buna alegere pe care am putut sa o fac. Oameni cu adevarat speciali, empatici si de mare ajutor. Va multumesc pentru tot

  Alexandra Dudau Avatar Alexandra Dudau
  25 noiembrie 2020
 • Mereu acolo când ai nevoie! 💕

  Claudia Balta Avatar Claudia Balta
  25 noiembrie 2021

  Seriozitate maxima din partea companiei nota 10+.. mulțumim mult!!

  Gabriel Nastase Avatar Gabriel Nastase
  25 noiembrie 2021

  Recomand cu încredere foarte serioși

  Ionut Ungureanu Avatar Ionut Ungureanu
  25 noiembrie 2021
 • Recomand!! Sunt niste oameni deosebiti.

  Sorina Flo Avatar Sorina Flo
  25 noiembrie 2019

  Recomand cu incredere! Am contactat aceasta firma tocmai din Iasi pentru o repatriere din Germania. Dumnealor aveau recomandari excelente. Aceste aspecte s-au confimat; preturi mici, disponibilitate maxima, responsabilitate si respect!

  Ancuța-Maria Goian Avatar Ancuța-Maria Goian
  25 noiembrie 2020

  Recomand cu cea mai mare încredere….o echipă de oameni minunați și profesioniști

  Anca Tirla Avatar Anca Tirla
  25 noiembrie 2019
 • Ne-au fost recomandati de cineva si am fost foarte multumiti de ei. E un moment de doliu care e deja foarte dificil si care a fost mult mai complicat din cauza crizei sanitare. Am avut noroc sa reusim sa organizam repatrierea chiar in conditiile astea datorita Omega repatrieri. Le multumim mult pentru ajutor.

  Remus Tirdea Avatar Remus Tirdea
  25 noiembrie 2020

  Recomand!

  Carmen Borbely Avatar Carmen Borbely
  25 noiembrie 2020

  O echipa de profesionisti de nota 10. Aveam nevoie urgent sa aduc trupul sotului meu in țară si am apelat la aceasta firma pe care am ales-o la intamplare de pe net. S-au descurcat exemplar in privinta actelor, au fost foarte punctuali si foarte corecti in ceea ce priveste pretul. In pretul lor intra nu doar transportul, ci si toate accesoriile necesare inhumarii (sicriu special de zinc, cruce, acte de repatriere). Le mulțumesc pentru ajutor si ii recomand cu incredere.

  Simona - Evelina Costache Avatar Simona – Evelina Costache
  11 noiembrie 2022
 • Oameni adevărați…cu latura umană ce depășește peste așteptări latura financiară! Punctualitate, seriozitate, eficiență, profesionalism…sunt doar câteva dintre calități! Recomand fără nici cea mai mică ezitare!

  Simona Lazar Avatar Simona Lazar
  25 noiembrie 2020

  Sunt unul din clienții care a avut bucuria sa lucreze cu acești oameni minunați. Jos pălăria pentru domnul Paul si echipei sale care au fost alături de mine pe tot parcursul acestui proces de repatriere. Tatăl meu a decedat în Franța iar dumnealor l-au adus intact acasă. Foarte grijulii, cu bun simț, fără cheltuieli surpriza, profesionali, plini de compasiune. Le mulțumesc cu această ocazie.

  MARIAN PRISTAVU Avatar MARIAN PRISTAVU
  25 octombrie 2022

  Va multumesc din suflet pt tot ! M ati ajutat foarte mult si chiar va recomand celor care au nevoie de dumneavoastra !

  Stefania Stefi Avatar Stefania Stefi
  25 noiembrie 2021
 • Nam cuvinte de mulțumire bunica mea a decedat în timpul pandemie in anglia,mulțumesc agenție in primul rand dl-paul ați fost atât de răbdători…❤️

  sali beiha Avatar sali beiha
  25 noiembrie 2020

  Very professional company and extremely serios and competent people to ensure the family overcomes such an unhappy moment, very well documented, good advice all along and very reactive 24h a day when contacted. Impeccable service of repatriation, legal papers, transport, every detail is taken care of. Highly recommended. Many thanks again to Paul and Gabi.

  MONICA FLORID Avatar MONICA FLORID
  25 noiembrie 2021

  Am avut nevoie de ajutor in repatrierea sotului decedat in Franta. Totul a fost bine sincronizat, multumiri firmei .

  iuliana roman Avatar iuliana roman
  25 iulie 2022
 • Am contactat aceasta firma prin intermediul internetului si ii recomand cu drag. Multumesc echipei in special domnului Paul care ne-a vorbit cu cadura și răbdare in orice moment la orice ora foarte prompt si ni l-au adus pe cumnatul meu din Belgia in foarte scurt timp rezolvand actele si tot ce a fost nevoie. L-am simtit ca pe un prieten care ma simte cu noi si ne ajuta.

  Alina Lupastean Avatar Alina Lupastean
  25 decembrie 2021

  Numai cuvinte de lauda la adresa lor.Datorita lor mama noastră a fost repatriata în mijlocul pandemiei.. Un lucru imposibil devenit posibil,. Niște oameni minunați, Onești si cu foarte bun simț. Va mulțumesc încă o data pentru tot ajutorul și răbdarea acordata.. 🙏🙏🙏

  d g Avatar d g
  25 noiembrie 2020

  I would like to thank you for your great service. Everything went well as promised.You gave us a releif at the most difficult time. Thank you all.

  HASAN BAKIMCI Avatar HASAN BAKIMCI
  25 noiembrie 2021
 • O firma foarte serioasă! S-au ocupat de toate actele, de absolut tot! Am plătit un serviciu in plus, au fost foarre corecți și ne-au trimis repede bănutii înapoi! Recomand!

  Larisa Arghir Avatar Larisa Arghir
  25 noiembrie 2020

  Servicii excelente! Am folosit compania pentru repatrierea tatalui meu din Belgia, iar compania a intermediat procesul extraordinar. Multumim pentru sprijinul acordat in acele momente tragice pentru familia noastra!

  Dana Ureche Avatar Dana Ureche
  25 noiembrie 2021

  Recomandăm cu toată încrederea! Mulțumim pentru tot sprijinul acordat, pentru empatie, implicare, promptitudine! Repatrierea din Belgia, documentația, asigurarea cheltuielilor auxiliare, vestimentația, comunicarea continuă, totul a fost asigurat cu deosebită implicare!

  Departament Office Avatar Departament Office
  25 aprilie 2022
 • O echipă excelentă! Recomand!

  I. Georgescu Avatar I. Georgescu
  25 noiembrie 2015

  O firmă foarte serioasa cu oameni minunați și cu suflet mare ! Le mulțumesc pentru tot sprijinul fizic și moral ce ni l-au oferit ..apelați cu încredere la aceasta firma .nu veți fi dezamăgiți !

  Georgiana Catana Avatar Georgiana Catana
  25 noiembrie 2021

  Super colaborare, au stiut sa raspunda la toate intrebarile noastre. Demersurile au fost destul de rapide. Totul a decurs foarte bine. Recomand!

  Ana Gavris Avatar Ana Gavris
  25 iunie 2022

Costuri repatriere decedati - situatii speciale

Situațiile de deces în străinătate sunt diferite, iar în anumite situații și în anumite țări ele diferă semnificativ. Voi exemplifica câteva situații care atrag după sine costuri în plus familiei:

În situația în care decesul a avut loc într-un accident, într-o localitate mică, iar decedatul este preluat și păstrat până la efectuarea repatrierii de către o firmă privată locală de pompe funebre. Situația aceasta este întâlnită mai des în Austria, Germania și Franța, când decesul are loc în localitățile mici. În aceste cazuri, familiei i se cere să plătească costul transportului de la locul accidentului la camera funerară privată precum și camera frigorifică, costuri ce pot varia de la 100 la 500-700 euro sau chiar mai mult în anumite cazuri. Acest lucru este reglementat legal de către fiecare stat, astfel că nu există nicio posibilitate ca familia să nu plătească și această sumă.

Anumite orașe au o politică de prețuri mai mare. Astfel costul eliberării documentelor necesare repatrierii persoanelor decedate este mai mare, ajungând și la valoarea de 200 euro (taxe percepute de autoritățile locale la eliberarea documentelor). Situația e întâlnită mai des în Germania și Belgia.

Omega Repatriere Decedați se străduiește să vă oferă la cerere imaginea completă a tuturor costurile și tarifelor necesare repatrierii unui decedat în funcție de situație.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la Omega Repatriere Decedați:

00 40 757 102 103

Informațiile de aici au un caracter general și non-contractual. Pentru informații actualizate, precise și personalizate, vă rugăm să vă adresați instituțiilor abilitate. Accesând această pagină sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului nostru (pentru mai multe detalii, accesați secțiunea TERMENI ȘI CONDIȚII).